Af - 02/03-14 16:53; Opdateret: 02/03-14 17:48

City brød Wembley-forbandelse og vandt trofæCity brød Wembley-forbandelse og vandt trofæ

Manchester City lignede længe en gentagelse af sig selv i sidste års FA Cup-finale, men milliardholdet kom tilbage og vandt 3-1 over Sunderland i Capital One Cup.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

De City-fans, der var troppet op på Wembley, lignede en flok, der ikke kunne tro deres egne øjne, da Fabio Borini bragte Sunderland foran 1-0 i 10. minut.

England kommer med 30 mand til kamp mod DK
England kommer med 30 mand til kamp mod DK

For bare 10 måneder siden måtte de se deres klub tabe FA Cup-finalen til upåagtede Wigan, der få uger senere rykkede ud af Premier League, efter Ben Watson havde scoret til 1-0 i overtiden. Derfor var det nok en slags deja vu, de oplevede.

Men de har Yaya Touré, de har Samir Nasri. På bare to minutter i starten af anden halvleg scorede de hver et mål, og så var Manchester City foran. Jesus Navas cementerede med så minutter igen pokaltrumfen.

Topscorer skal garne i ... strikket fodboldstøvle
Topscorer skal garne i ... strikket fodboldstøvle

Specielt midtbanekæmpen Yaya Tourés kasse var en perle. Han spillede bolden ud til Pablo Zabaleta lidt uden for feltet og fik bolden tilbage. Uden at kigge i retning af målet skruede han den højt over mod fjerneste hjørne, og minsandten om den ikke sejlede ind uden chance for Vito Mannone i målet.

På vejen til finalen havde Gustavo Poyets folk, der endnu døjer med at få hovedet over nedrykningsstregen i Premier League, haft held og skarphed til at slå og Manchester United, Chelsea, Southampton, Peterborough og MK Dons ud.

Kritiseret Chelsea-angriber: Jeg kan score til jeg er 50
Kritiseret Chelsea-angriber: Jeg kan score til jeg er 50

Citys vej var gået hen over West Ham, Leicester, Newcastle og Wigan.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx