Af - 25/02-16 12:04; Opdateret: 25/02-16 14:41

Sådan! Kevin Magnussen (næst-)hurtigst af alleSådan! Kevin Magnussen (næst-)hurtigst af alle

Kevin Magnussen er kommet godt i gang som Renault-kører. Ved torsdagens test er han hurtigst af alle (Opdatering: Nu er han blevet overhalet af Raikkonen.)

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Ferrari, Williams, Mercedes, Red Bull, McLaren og alle de andre Formel 1-teams er hurtige: Men danske Kevin Magnussen er hurtigere end dem alle i sin sorte og gule Renault-racer.

1.25,263 lyder den bedste danske omgangstid ved tredjedagen af Formel 1-testen i Barcelona, og dermed fører han feltet foran Kimi Raikkonen i Ferrari og Verstappen i Toro Rosso.
Verdensmesteren fra sidste sæson, Lewis Hamilton i Mercedes er langt nede i rækken.

Renualt-chef jubler: Som om Kevin aldrig har været væk
Renualt-chef jubler: Som om Kevin aldrig har været væk

Da Kevin Magnussen i går havde testet bilen for første gang, var han en meget glad dansker:
- Den er ret let at køre og forudsigelig. Det er et godt grundlag, sagde han blandt andet.

Det skal dog retfærdigvis siges, at flere kørere præsterede hurtigere tider i går. Men det rykker ikke ved, at det lige nu er Kevin Magnussen, der er dagens hurtigste Formel 1-kører i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Magnussen vil overgå sig selv på anden testdag

LÆS OGSÅ: Glad Magnussen om debut: Vigtigt at få en masse omgange

LÆS OGSÅ: Magnussen får vellykket testdebut for Renault

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Skandale: Fodboldspiller tiltalt for...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx