Af Bo Poulsen - 27/03-14 07:03

Wozniacki færdig i MiamiWozniacki færdig i Miami

Caroline Wozniacki manglede skarpheden, da det gjaldt i kvartfinalen mod Li Na i Miami.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er færdig ved WTA-turneringen i Miami efter et kvartfinalenederlag på 5-7, 5-7 til kinesiske Li Na, der ligger nummer to på verdensranglisten.

Hvis Caroline skal slå verdens nummer to, skal hun huske....
Hvis Caroline skal slå verdens nummer to, skal hun huske....

Dermed skal Wozniackis seneste sejr over en top-to-spiller fortsat dateres helt tilbage til oktober 2010, hvor danskeren slog Vera Zvonareva i semifinalen ved en WTA-turnering i Qatar.

Første sæt startede ellers lovende for Wozniacki, der havde flere muligheder for at bringe sig på 2-0. Men Li Na fik redet stormen af og overtog kontrollen over sættet.

Wozniacki knuser endnu en modstander
Wozniacki knuser endnu en modstander

Ved stillingen 4-1 lignede det en sikker sætsejr til kineseren. Men på imponerende vis fik Caroline Wozniacki kæmpet sig tilbage, og med fire hurtige partier i træk var danskeren pludselig foran med 5-4.

Desværre kunne den 11.-seedede dansker ikke holde fast i momentum, og i stedet var det Li Na, der med to partier i rap kunne sikre sig sættet med 7-5.

Ved stillingen 2-1 til danskeren i andet sæt tog Caroline Wozniacki sig bekymret til sin lænd, og kampen måtte afbrydes, mens hun modtog behandling på banen.

Wozniacki uddeler æg: Jeg havde ikke ondt af hende
Wozniacki uddeler æg: Jeg havde ikke ondt af hende

Wozniacki kom på banen igen og bragte sig flot foran med 5-3 i partier. Men en fejldom fra kampdommeren på et afgørende tidspunkt gik hårdt ud over danskerens koncentration, og Li Na tog tre partier i træk og kom på 6-5.

Og på sin anden matchbold sikrede sig kineseren sig adgang til semifinalen, hvor Dominika Cibulkova venter.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx