Af Søren Hanghøj Kristensen - 05/05-18 21:20; Opdateret: 05/05-18 21:37

Sir Alex Ferguson indlagt i 'kritisk tilstand': Skal opereres akutSir Alex Ferguson indlagt i 'kritisk tilstand': Skal opereres akut

Den tidligere Manchester United-manager Sir Alex Ferguson er blevet indlagt og opereret for en hjerneblødning.  Hans tilstand beskrives som 'kritisk'

storybild

Sir Alex Furguson. AFP PHOTO PAUL BARKER PAUL BARKER / AFP (Billede: PAUL BARKER)

Den legendariske managers tilstand er så alvorlig, at han allerede lørdag aften blev operet akut. I en erklæring fortæller Manchester United, at Sir Alex Ferguson er ramt af en hjerneblødning, som han altså allerede nu er blevet opereret for.

Det engelske medie The Sun skriver, at den 76-årige skotte 'kæmper for sit liv'. Sir Alex Fergusons søn, Darren, der træner Doncaster i League One var tidligere lørdag fraværende, da hans klub spillede sæsonens sidste kamp. Årsagen blev angivet som 'en alvorlig familiesituation'.

Sir Alex Ferguson blev hentet af en ambulance ved sit hjem i Cheshire i morges. Herfra blev han kørt til hospitalet i Macclesfield, hvor han blev opereret her til aften.

Sir Alex Ferguson er bredt anerkendt som en af de største - hvis ikke den største - træner i verdenshistorien. Igennem sine 27 år som altdominerende skikkelse i Manchester United, første han den engelske klub til en position som en af verdens allerstørste klubber. Både når det global popularitet, indtjening og titler.

Netop titler havde Ferguson nærmest patent på. Inden han i 2013 stoppede karrieren, havde han ført Manchester United til 13 engelske mesterskaber, fem FA Cup-titler og to Champions League-triumfer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forskere bag kæmpe studie: Det her er...
bt.dk
'Skyldige' Ramos om Salah-skade:...
bt.dk
Tårer i øjnene: Mary fik kronprins...
bt.dk
Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx