Af Daniel Seistrup - 12/01-18 13:08; Opdateret: 12/01-18 13:25

Nyt kærestepar: Rig dansk fodboldspiller scorer hot EM-sølvvinderNyt kærestepar: Rig dansk fodboldspiller scorer hot EM-sølvvinder

Et nyt fodboldpar er dannet i Danmark.

Tæt på Christian Lønstrup og oprykkerne fra FC Helsingør!

Superligaens rigeste foldboldspiller, Søren Henriksen, der spiller i Superligaen hos FC Helsingør, er blevet kærester med den kvindelige danske landsholdsspiller Frederikke Thøgersen.

Det kan man se på begge fodboldspillernes Instagram-profiler.

Se indslag om FC Helsingør, hvor Søren Henriksen er en profil, i videoen over artiklen

Nytårsaften i Dubai

Et opslag delt af Søren Henriksen (@srobh13) den

Smuk ferie er slut! Nu er det tilbage på træningsbanen

Et opslag delt af Frederikke Thøgersen (@fredest) den

25-årige Søren Henriksen er blevet kendt som Superligaens rigeste fodboldspiller til trods for, at han kun spiller som deltidsprofessionel i Helsingør.

I 2014 døde Søren Henriksens far, Michael Henriksen, på tragisk vis i et helikopterstyrt. Michael Henriksen var god for 1,8 milliarder kroner, og dem har hans søn fået en stor andel i.

Søren Henriksen i aktion mod FC Midtjylland i Superligaen. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017) (Billede: Henning Bagger)

Frederikke Thøgersen på 22 år spiller fodbold i Fortuna Hjørring, hvor hun har spillet 69 kampe. Hun var en af de spillere, der var med kvindelandsholdet til EM i Holland i sommer, hvor Danmark hentede en overraskende sølvmedalje.

I 2014 vandt hun prisen Årets Talent blandt kvinder i Danmark.

Frederikke Thøgersen i aktion i EM-finalen mod Holland. (Billede: JOHN THYS)

Bedste start på 2k18

Et opslag delt af Frederikke Thøgersen (@fredest) den

Et opslag delt af Frederikke Thøgersen (@fredest) den

Søren Henriksen har tidligere spillet fodbold for HB Køge og FC Nordsjælland, før han skiftede til oprykkerne FC Helsingør i sommeren 2017.

Søren Henriksen har tidligere talt med BT om den store arv, om faderen og hvordan det er, at skulle kende forskel på folks motiver til at ville snakke med ham.

»Jeg har mange venner, som jeg har kendt, siden jeg var helt lille, og ellers er det venner, som, jeg ikke føler, er her på grund af pengene. Det er klart, at når vi er ude eller skal ud at spise, så giver jeg måske lidt mere, end de andre gør. Men så længe jeg føler, at der kommer noget den anden vej, kan det godt være, at jeg giver tre gange, og de giver én. Der er også nogle, jeg ikke gider snakke med, hvis de bare synes, at det er sejt at være sammen med mig, så jeg kan få lov til at give, når vi er ude.«

Se indslag om FC Helsingør, hvor Søren Henriksen er en profil, i videoen over artiklen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk popstjerne kæmper med indre...
bt.dk
Topadvokat advarer efter særlig dom:...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
33-årig YouTube-stjerne er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx