Af - 05/02-14 11:38; Opdateret: 05/02-14 14:04

Hvorfor i alverden har vores OL-håb en gasmaske med til Sochi?Hvorfor i alverden har vores OL-håb en gasmaske med til Sochi?

Danmarks deltager i vinter-OL's alpine konkurrencer, Christoffer Faarup, har ski, støvler og gasmaske med til Rusland. Læs forklaringen her...

storybild

21-årige Christoffer Faarup er klar til at stå på ski for Danmark ved vinter-OL i Sochi. Han deltager i styrtløb og super-G, og... undskyld sagde du gasmaske???

»Ja, jeg har en gasmaske med. Når jeg skal præppe mine ski, så er der en masse flour i ski-voksen, og fra skienes kanter, når jeg prepper dem med maskinen, kommer der metalspåner flyvende i luften, som jeg godt vil slippe for at inhalere,« forklarer Christoffer Faarup med et grin.

Så skævt går OL-forberedelserne i Rusland
Så skævt går OL-forberedelserne i Rusland

Han glæder sig vildt meget til at komme i gang i Sochi.

»Sne er sne og porte er porte, men... Det er så stort. Ting tager længere tid, der er større sikkerhedsopbud, det hele bliver tjekket og kontrolleret, det er bare stort, det er bare anderledes,« siger danskeren over telefonen.

OL-borgmester: Vi har ingen homoseksuelle i vores by
OL-borgmester: Vi har ingen homoseksuelle i vores by

»Jeg glæder mig til at stå ved starten på styrtløbet og vide, at alt er perfekt, at vide, at det er NU, at det er OL. Det er kæmpestort,« siger Christoffer Faarup, som selv mener, at han har ramt topformen i rette tid før starten på søndag.

»Jeg har ramt den godt. Jeg skal bare fokusere på at turde at presse ægget og ellers følge den linje, jeg vælger 100 procent. Så tror jeg, at jeg kan opnå min målsætning og levere nogle gode resultater,« siger han.

Yah, man! Pengene vælter ind til Jamaicas OL-bobslæde
Yah, man! Pengene vælter ind til Jamaicas OL-bobslæde

Og det er det, det handler om: At være i topform, så han kan gøre det så godt som muligt - og medaljerne tænker han ikke på.

»Til mig? Nej! Så skal de andre køre i tåge og med bind for øjnene. Så bryder solen frem, og så kommer jeg flyvende.... Men det ER jo set før, at et world cup-løb er vundet fra startnummer 67,« griner han.

LÆS OGSÅ: Frygter 'Sort enke' i OL-byen

LÆS OGSÅ: Vil du skubbe Jamaicas bobslæde mod vinter-OL?

LÆS OGSÅ: Spækhuggere fanget: Skal underholde til vinter-OL

LÆS OGSÅ: Chok: Ski-babe dropper OL på grund af skade

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Drukneulykke ved Rødvig Stevns: Én...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx