Af Ritzau - 29/03-17 19:02

David Nielsen: FCN er Superligaens mest formstærke holdDavid Nielsen: FCN er Superligaens mest formstærke hold

Lyngby-træner David Nielsen mener, at FC Nordsjælland lige nu er en skrækmodstander at skulle møde.

storybild

Lyngby-træner David Nielsen har stor respekt for FC Nordsjælland, som er fredagens modstander. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Første runde i Superligaens mesterskabsspil sender fredag Lyngby nordpå til Farum, hvor formstærke FC Nordsjælland venter i et lokalopgør.

FCN fik sneget sig med i top-6 på yderste mandat, da Kasper Hjulmands tropper i sidste runde af grundspillet vandt ude over FC Midtjylland.

Lyngby-træner David Nielsen vurderer dog, at FCN på nuværende tidspunkt er den værst tænkelige modstander at ramle ind i.

- FC Nordsjælland på udebane er den sværeste modstander i øjeblikket, så det er naturligvis ikke vores ønskescenario, at vi starter deroppe.

- Det er Superligaens klart mest formstærke hold og har virkelig løftet niveauet efter vinterpausen.

- I den nuværende forfatning vil FCN være favorit mod fire ud af de fem modstandere, holdet har i mesterskabsspillet. FCN er favorit på fredag, siger David Nielsen til Lyngbys hjemmeside.

I slutningen af grundspillet hentede FCN ti point i fem kampe, og det er kun Lyngby, der har slået FCN hidtil i foråret.

- Vi må erkende, at vi var heldige i Farum. De ødelagde os med deres spil, men vi var dygtige og kyniske, da vi fik muligheden, og vores forsvar holdt stand derefter.

- Men vi overlever ikke sådan et kampforløb en gang til, det skal vi være klar over, advarer David Nielsen.

- Vi tager udfordringen op og skal løfte vores niveau, hvis vi skal slå dem igen, og det tror jeg, vi er klar til. Så vi går selvfølgelig efter at bryde deres formkurve og snuppe sejren.

- Og så glæder vi os til igen at opleve en fantastisk kulisse, hvor de mange Lyngby-fans sidste gang gjorde deres til at hjælpe os på vej, lyder det fra David Nielsen.

Kampen mellem Lyngby og FCN spilles fredag klokken 20.15.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højesteret udviser LTF-medlem med...
bt.dk
Se de værste: Sigrid kritiserede...
bt.dk
DMI bekræfter rekord: Aldrig før har...
bt.dk
Stort dansk firma advarer: Svar ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx