12/05-18 22:57

Brandvarme Braithwaite bomber Bordeaux til sejrBrandvarme Braithwaite bomber Bordeaux til sejr

Martin Braithwaite scorede to gange og Lukas Lerager en enkelt gang, da Bordeaux slog Toulouse 4-2.

storybild

Martin Braithwaite kom op på tre sæsonscoringer i ligaen med sine to kasser mod Toulouse. Scanpix/Mehdi Fedouach

Bordeaux. Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite viste målform, da han lørdag aften scorede to gange for sin franske klub, Bordeaux.

Bordeaux vandt opgøret i den bedste franske række med 4-2 over Toulouse, og det var efter tre danske mål, da også Lukas Lerager kom på scoringslisten.

Martin Braithwaite, der tidligere har spillet i Toulouse, var på pletten efter 38 minutter.

Her modtog danskeren bolden fra Souliho Meite og løftede den flot i mål tæt på kanten af straffesparkspletten og udlignede til 1-1, efter at gæsterne var kommet foran i det 29. minut.

Fire minutter efter pausen var Braithwaite så igen i målscorerens rolle, da et indlæg endte hos danskeren, som resolut trykkede af og bragte hjemmeholdet foran 2-1.

Dermed nåede Martin Braithwaite op på tre sæsontræffere i ligaen for Bordeaux, efter at han i vinterens transfervindue blev udlejet til den franske klub fra Middlesbrough i den næstbedste engelske række.

Et kvarter før tid øgede Lukas Lerager så til 3-1, da han blev spillet helt fri foran mål og blot skulle sætte foden på bolden.

21-årige Malcolm, der er Bordeauxs højt profilerede brasilianer, sørgede for 4-1 ti minutter før tid før den betydningsløse reducering i slutminutterne.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dyrere benzin på vej
bt.dk
Butiksgigant på vej til Danmark: 'Kun...
bt.dk
Annette Heick: Er din kone blevet mand?
bt.dk
Brøndby-profil brød sammen på sit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx