03/02-16 14:58; Opdateret: 03/02-16 15:15

Kevin Magnussen: I vil se en sulten og voksen MagnussenKevin Magnussen: I vil se en sulten og voksen Magnussen

Kevin Magnussen har været igennem en hård tid, inden han onsdag igen kunne skrive Formel 1-kører på sit cv.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Kevin Magnussen er klar for Renault.

Kevin Magnussen kan igen skrive Formel 1-kører på sit cv, efter han i dag blev præsenteret som kører for Renault i holdets franske hovedkvarter i udkanten af Paris.

Efter et 2015, hvor en enkelt reservetjans, der stoppede inden selve løbet, var eneste løb for Magnussen, som blev droppet til fordel for Fernando Alonso efter Formel 1-debutsæsonen i 2014, glæder Magnussen sig over at være tilbage i feltet.

Marco Sørensen: Kevin har mere talent end Palmer
Marco Sørensen: Kevin har mere talent end Palmer

- Det er klart, at det her er en kæmpe stor mulighed. Nu er det officielt, så jeg kan glæde mig rigtig til det, siger han.

Danskeren mener selv, han er blevet mere voksen efter et år ude i Formel 1-kulden.

- Det er klart, at man får mere hår på brystet af det, jeg har været igennem de sidste to år. Det har været hårdt, men jeg har lært en masse ting, så det er en mere voksen og en rigtig sulten Kevin, man får at se nu, siger den danske racerkører.

Sponsorekspert: Kevin Magnussen overhaler Wozniacki
Sponsorekspert: Kevin Magnussen overhaler Wozniacki

Kevin Magnussen kørte i 2014 i Formel 1 for McLaren, dengang med briten Jenson Button som teamkollega.

Den nu 23-årige dansker debuterede i marts samme år med en andenplads ved grandprixet i Melbourne i Australien, og han opnåede 55 point i sine 19 starter i sæsonen.

Officielt: Magnussen skal køre Formel 1 for Renault
Officielt: Magnussen skal køre Formel 1 for Renault

2016-sæsonen begynder i Melbourne 20. marts. Den anden Renault-bil skal køres af Jolyon Palmer, der bliver Magnussens nok allerstørste konkurrent i feltet.

- Palmer er lige så meget konkurrent som alle andre. Det er vigtigt at arbejde sammen og hjælpe teamet, selv om vi kører om de samme point.

- Han virker som en rigtig kvik fyr. Det bliver en sindssyg hård kamp, men sådan er det i Formel 1, siger Kevin Magnussen.

LÆS OGSÅ: LIVE: Kevin Magnussen om Formel 1-comeback: - Jeg glæder mig helt vildt

LÆS OGSÅ: Ekspert: Magnussen kan præge kongeklassen i mange år

LÆS OGSÅ: Comeback til Formel 1: Nu har Kevin skrevet under med Renault

LÆS OGSÅ: Dansk motorsport fryder sig over Magnussen-udvikling

LÆS OGSÅ: Forhandlingerne fortsætter: Derfor er Kevins comeback livsvigtigt for karrieren

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx