Af Ritzau - 07/09-16 19:28; Opdateret: 08/09-16 01:20

AaB spadserer hen over Nørresundby i nordjysk pokalkampAaB spadserer hen over Nørresundby i nordjysk pokalkamp

AaB sejrede stensikkert over Nørresundby i DBU Pokalen. Også OB er sikkert videre efter 4-0 over Vejle.

storybild

Thomas Enevoldsen blev dobbelt målscorer, da AaB let besejrede lokalrivalerne fra Nørresundby i DBU Pokalen (arkivfoto). (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Der var klasseforskel fra start til slut, da superligaklubben AaB onsdag aften var på besøg hos lokalrivalerne fra Nørresundby FB, der til daglig spiller i Jyllandsserien.

I det nordjyske opgør i DBU Pokalen vandt gæsterne fra AaB med 5-1 i Nørresundby.

AaB-træner Lars Søndergaard havde forud for opgøret advaret superligaspillerne om ikke at tage for let på den umiddelbart overkommelige opgave.

Det viste sig dog, at aalborgenserne ikke havde noget at frygte, og ved hjælp af blandt andet to scoringer af Thomas Enevoldsen kørte AaB hjemmeholdet over. De øvrige AaB-mål blev sat ind af Sebastian Grønning, Markus Holgersson og Jannik Pohl.

Nørresundbys enlige scoring blev sat ind af Rasmus Højer på straffespark.

Senere onsdag aften var også OB i aktion. Her var superligaklubben fra Odense på besøg hos Vejle, der til daglig spiller i 1. division.

Men heller ikke i dette pokalopgør kunne det undertippede hjemmehold drille gæsterne fra Alka Superligaen. OB sejrede sikkert med 4-0 efter to mål på hver side af pausen.

Svenske Rasmus Jönsson blev dobbelt målscorer i opgøret, og derudover kom Rasmus Festersen og Thomas Mikkelsen også på tavlen i den sikre sejr.

I onsdagens øvrige pokalkampe blev det blandt andet til en flot 2-0-sejr til Vendsyssel FF, der havde besøg af formstærke Hobro IK.

Derudover vandt FC Fredericia på udebane 4-2 over Brabrand. HB Køge vandt ude 3-0 over Døllefjelde Musse, mens FC Roskilde hentede en 3-1-sejr i Skovshoved.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx