Af - 20/06-16 20:22; Opdateret: 20/06-16 20:48

Medier: Her er Ronaldos nye kæresteMedier: Her er Ronaldos nye kæreste

Fodboldstjernen Ronaldo har igen scoret uden for banen - se den smukke model her.

Bildstrecke im Grossformat »

Galleriet over artiklen: Ronaldo høster ros for sin aktion, da en fan løb på banen under en EM-kamp.

Under EM har det knebet gevaldigt for portugisiske Ronaldo at score mål, og det er blandt andet blevet til et brændt straffespark.

Real Madrid-stjernen kan så til gengæld glæde sig over, at han er brandvarm uden for banen, hvor han har scoret den italienske model og reality-stjerne Elisa De Panicia.

Det skriver flere medier, blandt andet The Mirror.

31-årige Ronaldo har efter sigende mødt 29-årige De Panicia gennem fælles venner under et ophold på festøen Ibiza ud for Spanien.

Den smukke model bekræfter over for italienske medier, at hun ganske rigtigt danner par med superstjernen, men Ronaldo selv har endnu ikke bekræftet forholdet, selv om de er blevet set sammen adskillige gange.

#fly #me #to #the #moon #let #me #see #miami #last #3yearsago #so #fucking #sprt #life #night #day #like #amazing #remember #be #cree #freedom #think #positiveeee

Et billede slået op af Italy🇮🇹 Spain🇪🇸 World 🌍 Tv (@elisadepanicis) den

Der er ikke noget at sige til, hvis det er den italienske skønhed, der har fået Ronaldo til at miste fokus på fodbolden, men der er nok mange, der håber, at han genfinder målnæsen, så han kan sparke Portugal langt i EM-turneringen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx