Af Ritzau - 16/10-16 16:52

OB-træner om sit angreb: Der mangler kvalitetOB-træner om sit angreb: Der mangler kvalitet

OB har ikke scoret på udebane i fire kampe i Alka Superligaen, og det bekymrer cheftræner Kent Nielsen.

storybild

Kent Nielsen og OB tabte igen Alka Superligaen, Randers søndag besejrede OB 3-0. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

OB led sæsonens syvende nederlag, da Randers FC søndag vandt 3-0 over fynboerne i Alka Superligaen.

Gæsterne var godt med i opgøret, men man savnede skarphed, mener OB's cheftræner, Kent Nielsen.

- Vi manglede den kvalitet, som der skal til. Når vi ikke har vundet flere kampe, er man også mærket af det. Vi har enormt svært ved at score. Vi fik mange store chancer, men vi var uskarpe, siger Kent Nielsen efter kampen.

- Der var flere gange, hvor vi godt kunne have brudt igennem, men det formåede vi ikke. De var meget effektive, hvor vi var nødt til at åbne op til sidst, hvor de fik deres tredje mål, siger træneren.

Selv om OB var bagud både med et og to mål, kom holdet alligevel frem til chancer. Men igen manglede det afgørende moment.

- Efter 2-0-målet løb vi meget og skabte chancer, men det, som vi er mest utilfredse med, er, at vi manglede en glød. Det var en lige kamp på mange parametre, hvor vi havde mulighederne, siger Kent Nielsen.

OB-angriberen Anders K. Jacobsen erkender også, at det er de afgørende mål, som holdet mangler. Her nævner han sig selv som en af dem, der skal score.

- En af vores store problemer er, at vi ikke har fået point i mange af kampene, selv om vi har været godt med. Det skyldes manglende mål fra min og holdets side, siger angriberen.

Han understreger, at stemningen stadig er høj i OB-lejren.

- Normalt, når et hold har været så skidt spillende, har deres attitude også været nedadgående. Men jeg syntes stadig, at humøret er højt, siger Ander K. Jacobsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx