Af Ritzau - 28/04-17 09:45

Rygsmerter kan holde NBA-favoritters træner udeRygsmerter kan holde NBA-favoritters træner ude

Steve Kerr, cheftræner for Golden State Warriors, er igen ramt af rygsmerter og kan være ude af slutspillet.

storybild

Golden State Warriors' cheftræner Steve Kerr døjer med store rygsmerter, som truer med at holde ham væk fra bænken i resten af slutspillet. (Billede: Scanpix/Ezra Shaw)

Golden State Warriors er favoritter til at hjemtage NBA-titlen i denne sæson, men man skal formentlig undvære cheftræner Steve Kerr i resten af slutspillet.

Kerr døjer med store rygsmerter, som også holdt ham ude af hele første halvdel af sidste sæson, og det truer nu hans tilstedeværelse på bænken.

Det skriver Reuters.

Den succesfulde træner har tidligere været igennem to rygoperationer for at få bugt med rygproblemerne, men det har altså ikke hjulpet.

51-årige Kerr har ført Golden State til NBA-finalerne i de to seneste sæsoner, hvoraf det blev til triumf i første omgang.

I Kerrs fravær overtager assistenten Mike Brown tøjlerne igen.

Der har været spekuleret i, om Kerr måske ville stoppe som træner, men Golden States general manager Bob Meyers er sikker på, at Kerr vender tilbage.

- Basketball er det, som giver ham mest glæde. Jeg er meget, meget sikker på, at han vender tilbage til trænergerningen, men jeg kan ikke sige hvornår, siger Meyers ifølge Reuters.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki ude efter tre timer langt...
bt.dk
Piotr om fremtiden: 'Måske skulle...
bt.dk
Politiet advarer: Hvis denne kvinde...
bt.dk
Wozniacki risikerer at miste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx