10/05-14 11:25

Skidt optakt for Viborgs håndboldkvinder: Måtte overnatte på McDonald'sSkidt optakt for Viborgs håndboldkvinder: Måtte overnatte på McDonald's

Viborgs håndboldkvinder har fået en problematisk optakt til søndagens finale i den europæiske Cup Winners Cup.

storybild

Tre Viborg-spillere slås mod FC Midtjyllands Line Jørgensen i sidste års pokalfinale. Det seneste døgn er det dog problemer uden for banen, spillerne har tumlet med. (Billede: Polfoto/arkiv)

Hvis Viborgs håndboldkvinder har stive ben og søvn i øjnene, når de søndag eftermiddag spiller finale i Cup Winners Cup mod det russiske hold Zvezda Zvenigorod, har det en årsag.

Håndboldholdets flyrejse fra Hamburg til Düsseldorf og videre fra Düsseldorf til Moskva fredag, blev alt andet end spændende. Det fortæller klubben på sin hjemmeside.

På grund af kraftig turbulens måtte flyet fra Hamburg opgive at lande i Düsseldorf i sidste øjeblik. Flyet blev omdirigeret til Köln og passagererne transporteret i busser til Düsseldorf.

Her måtte spillerne overnatte på sofaer på McDonalds, og først tidligt lørdag formiddag lykkedes det at komme videre mod Moskva.

Det betyder, at spillerne, som oprindeligt skulle være fremme på holdets hotel i Rusland natten mellem fredag og lørdag, nu først ankommer lørdag ved 18-tiden.

Viborgs håndboldkvinder priser sig nu formentlig lykkelige over, at de har et forspring på ni mål at tære på efter de to holds første finale i Viborg.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Gæst opdagede svineri i dansk skov:...
bt.dk
Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Wow: Her er Danmarks dyreste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx