11/11-15 09:15

Magnussen jubler over test i avanceret PorcheMagnussen jubler over test i avanceret Porche

Kevin Magnussen har kørt den første test for Porche, og danskeren har svært ved at få armene ned igen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Kevin Magnussen og Porche-teamet er i disse dage samlet på Circuit de Catalunya, hvor holdets nye Le Mans-bil, Hybrid 919, bliver testet.

Det betyder, at danskeren for første gang har været bag rattet i den hurtige sportsvogn, og det er en begejstret Kevin Magnussen, som beretter om oplevelsen.

- Det var rigtig godt. Det er den første racerbil, jeg har kørt i seks eller syv måneder, og det er en fantastisk bil med utrolig kraft, siger Magnussen ifølge teamets twitterkonto.

F1-team: Kevin Magnussen skulle have været førstekører, hvis bare....
F1-team: Kevin Magnussen skulle have været førstekører, hvis bare....

- Det er nemt at føle, at det her måske er den mest avancerede racerbil i verden i øjeblikket. Jeg kan ikke vente med at komme tilbage i bilen og køre igen, lyder det fra den danske racerkører.

Han skal forsøge at imponere Porche-bosserne så meget, at han måske kan få et sæde i en af teamets Le Mans-biler til sommer, hvis der skulle blive en ledig plads.

I hvert fald gør Magnussen, hvad han kan for at rose bilen efter den første test, selvom han skal vænne sig til den nye racer.

Ekspert: Magnussen på farlig kurs
Ekspert: Magnussen på farlig kurs

- Jeg har et par ting, jeg skal arbejde med. At få helt styr på bremsetidspunktet for eksempel. Da du ikke kan se forhjulene, når du sidder i bilen, så ved man ikke præcis, hvornår de låser.

- Så det er noget, man skal vænne sig til, ligesom sigtbarheden er lidt mindre i forhold til andre biler. Så der er nogle ting, man skal vænne sig til, men mit første indtryk er rigtig godt, og jeg nød det rigtig meget, slutter Magnussen.

/ritzau/


LÆS OGSÅ: Magnussen om Porsche-fremtiden: Jeg kan ikke vente

LÆS OGSÅ: Officielt: Her er Kevin Magnussens nye test-team

LÆS OGSÅ: Avis: Kevin Magnussen tæt på ny kontrakt

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen stopper hos McLaren

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx