Af Ritzau - 25/03-17 09:08; Opdateret: 25/03-17 10:33

Kevin Magnussen tager skidt kvalifikation på egen kappeKevin Magnussen tager skidt kvalifikation på egen kappe

Det var Kevin Magnussens egen fejl, at lørdagens kvalifikation endte i en skuffelse, siger Haas-danskeren.

storybild

Kevin Magnussen fik alt andet end en god start på Formel 1-sæsonen med en skidt kvalifikation i Australien. Arkivfoto. (Billede: Scanpix)

Der var kun ét sted at pege fingeren hen for Kevin Magnussen, da han skulle forklare den dårlige kvalifikation til Formel 1-grandprixet i Australien. Og det var på ham selv.

- Der var kun et problem i dag, og det var, at jeg ikke kom ordentligt igennem det 12. sving. Jeg har været på hælene gennem hele weekenden og vidste, der var nogle steder, jeg skulle have styr på.

- Det er irriterende, når man mærker, at bilen er der til at køre godt. Jeg er sikker på, at bilen er god, og så må vi have en bedre kvalifikation til næste grandprix.

De to afkørsler kort efter hinanden imponerede heller ikke danskeren selv i sin Haas-debut, hvor han måtte tage til takke med en startposition som nummer 17 til søndagens grandprix.

- Jeg havde helt klart kunnet forbedre mig i forhold til træningen, men jeg kørte af banen, så det var helt klart for egen regning.

- Én ting er at gøre det én gang, men at gøre det to gange det irriterer mig, siger han.

Problemer med bilen i fredagens træninger gjorde, at Magnussen ikke fik kørt mange træningsomgange inden kvalifikationen.

Selv om har starter langt tilbage i feltet, så tør han stadig håbe på, at det kan lade sig gøre at komme blandt de ti første kørere og dermed få point.

- Jeg vil være ekstremt glad, hvis jeg kan få point. Det er syv pladser væk. Det er ikke helt umuligt, for bilen har farten til at gøre det. Jeg krydser fingre for en god start.

Kevin Magnussen håber, at de ændrede biler til denne sæson, hvor starten bliver noget sværere, kan give ham en flyvende start søndag.

- Jeg havde én god start i dag (lørdag, red.), og den vil jeg prøve at ramme igen søndag. Hvis jeg får en god start og en god første omgang, så kan det måske godt ende med point.

Teamkammeraten Romain Grosjean kørte sig til en flot startplacering som nummer seks. Lewis Hamilton (Mercedes) tog pole position.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politi efterlyser mand efter seksuelt...
bt.dk
Gældsklemme truer Lauritz.com:...
bt.dk
Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Superstjernen slettede alt: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx