Af Niels O. Hansen - 27/10-17 18:54

Højgravid Jeanette Ottesen viser sin krop frem: 'Jeg er tung som bare fanden'Højgravid Jeanette Ottesen viser sin krop frem: 'Jeg er tung som bare fanden'

Det varer ikke længe, før svømmedarlingen Jeanette Ottesen skal føde.

storybild

Jeanette Ottesen ses her sammen med Marco Loughran, som er far til den kommende verdensborger. Billedet er taget før graviditeten. (Billede: Ólafur Steinar Gestsson (arkivfoto))

Svømmeren Jeanette Ottesen er som bekendt gravid, og nu er nedtællingen for alvor begyndt for den 29-årige tidligere verdensmester.

»Så er der satme dømt countdown fra min side af!! Jeg er nu i uge 32 i min graviditet, og der er startet en slags nedtælling både i min krop og i mit hovede. Jeg er tung som bare fanden, og af og til gør det altså lidt ondt at være så tung. Det er hårdt at bære rundt på, og jeg er begyndt at gå meget langsomt, men det er selvfølgelig også dejligt. Bare det at vende sig i sengen om natten er hårdt,« skriver Jeanette Ottesen på sin blog under overskriften 'Otte ugers contdown - uge 32'.

Hun skriver også, at hun ikke længere er så glad for at få taget billeder, men hun gør dog et par undtagelser, når det gælder om at få fotograferet maven.

»Shit jeg glæder mig til at blive fit igen og gå i  mit 'rigtige' tøj igen!!!,« skriver Jeaette Ottesen, der naturligvis glæder sig til at blive mor. Faderen til barnet er den britiske svømmer, Marco Loughran. Parret blev gift med hinanden i sommer.

Jeanette Ottesen har termin om otte uger. Foto: Jeanetteottesen.com

Jeanette Ottesen glæder sig også til at være med på Knæk Cancer-showet lørdag aften på TV2.

»Jeg ved slet ikke hvad jeg skal tage på, og jeg ved heller ikke hvordan jeg skal bære mig ad med at sidde ned i så mange timer. Men, jeg må gøre mit bedste.« skriver Jeanette Ottesen.

Du kan læse mere om, hvordan det går med graviditeten - og livet generelt - på Jeanette Ottesens blog.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Seneste nyt om mulig kæmpe-strejke:...
bt.dk
Han voksede op i Albertslund: Nu...
bt.dk
35.000 kunder dropper stort teleselskab
bt.dk
Husker du Asian Sensation? Nu gør de...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx