Af - 31/08-16 16:30

Åge Hareide om testkamp: Svært at få lette modstandereÅge Hareide om testkamp: Svært at få lette modstandere

I aften spiller Danmark testkamp mod Liechtenstein - fordi DBU ikke kunne finde en lidt bedre modstander.

storybild

RB PLUS Landsholdet vil dominere i generalprøve- - Fodboldlandsholdet træner i Helsingør d. 30. august 2016, Åge Hareide taler med Peter Ankersen- - Se RB 30/8 2016 16.00- - Fodboldminiputten Liechtenstein venter onsdag i Horsens. Landstræner Åge Hareide vil bruge kampen til at øve sig i at spille over for et kompakt forsvar. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2016) (Billede: Liselotte Sabroe)

Det er ikke helt optimalt, at Danmark i aften spiller testkamp mod Liechtenstein, som forberedelse til den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Armenien på søndag.

- Vi har valgt dem, fordi det ikke er så nemt at få fat i den type modstander, faktisk, siger Åge Hareide.

Miniputnationens spillestil minder fint nok om Armeniens, men niveauet er ikke helt godt nok. Desværre var der ingen ledige modstandere, der var lige så gode som Armenien.

- De booker ofte tidligt, og ofte spiller de mod hinanden, så det er ikke så nemt. Det er nemmere at få en meget stærkere modstander, men det er ikke så interessant at spille sådan en kamp lige nu, siger nordmanden om aftenens kamp.

Alligevel mener han nok, at testkampen i Horsens kan bruges som forberedelse til Armenien i Parken.

- Det er træning i forhold til det, vi tror, venter os i parken: Et dybtliggende hold, som vil forsøge at holde kæderne sammen, måske forsvare sig med ni mand og spille kontra, siger han og indrømmer, at man derudover nok ikke kan sammenligne de to hold.

- Så er der liiille kvalitetsforskel på Liechtenstein og Armenien i forhold til individuelle spillere. men i princippet, ligger Liechtenstein dybt og forsvarer sig, og det gjorde de også i sidste kvalifikation. Det bliver en øvelse i at kunne trænge igennem et dybtliggende forsvar, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Første dom i Se og Hør-sag - kendis...
bt.dk
Nikolaj Jacobsens mareridt: 'Det er...
bt.dk
Derfor kan Trumps handelskrig blive...
bt.dk
LIGE NU: Politiet søger vidner til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx