Af Ritzau - 08/05-16 22:59

Stortalentet Ehlers har fundet sit VM-niveauStortalentet Ehlers har fundet sit VM-niveau

Nikolaj Ehlers var bedste dansker mod Sverige, og han bliver endnu bedre, mener landstræneren.

storybild

Nikolaj Ehlers bragte Danmark foran mod Sverige og voldte det svenske hold store problemer. (Billede: Scanpix/Jan Korsgaard)

Resultatmæssigt var der ikke meget at glæde sig over i søndagens møde med Sverige ved ishockey-VM, men trods 2-5-nederlaget viste danskerne igen fine takter på isen, så længe de holdt sig fra straffeboksen.

Især Nikolaj Ehlers voldte svenskerne stort besvær, og den unge NHL-spiller fandt sig tydeligvis bedre til rette i kamp to, end han gjorde mod Norge lørdag.

- Jamen, det er jo et kæmpetalent. Man skal bare se på, hvad det er, han løber og laver ude på isen, siger landstræner Jan Karlsson.

Han regner med, at Ehlers løfter sig yderligere, efterhånden som førstekæden lærer hinanden bedre at kende.

Ehlers selv kunne også mærke fremskridt mod svenskerne.

- Min første kamp var ikke super, men i dag fik jeg vist, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dette hold. Det vil jeg helt sikkert blive ved med, siger Nikolaj Ehlers.

Winnipeg-spilleren er tilfreds med det danske spil, når holdene var fem mod fem. Helhedsindtrykket blev bare ødelagt af for mange ture i straffeboksen.

- Havde vi ikke taget så mange udvisninger, havde det været et andet resultat. Vi spillede rigtig godt fem mod fem, siger Nikolaj Ehlers, der ser gode danske muligheder i den tætte pulje.

- Alle tager point fra alle. Dermed kan vi også tage point fra andre hold. Vi har spillet godt, så det er bare med at køre på, lyder det fra Nikolaj Ehlers.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kræver VM udsat: Fodboldstjerne...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Folkeskoleelev slår dansk fodboldrekord
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx