Af Ritzau - 04/12-16 10:17

KIF-sportschef er træt af stjernen Igropulos brokkeriKIF-sportschef er træt af stjernen Igropulos brokkeri

Lasse Boesen er ikke tilfreds med Konstantin Igropulos attitude, når dommerkendelserne går ham imod.

storybild

KIF Kolding Københavns Konstantin Igropulo (til venstre) havde flere gange godt fat i Aalborg-spillerne lørdag. (Billede: Scanpix/Anders Kjærbye)

KIF Kolding København-spilleren Konstantin Igropulo er blandt de bedste spillere i 888 Ligaen, men russeren har også en dårlig vane: Han brokker sig lige rigeligt til dommeren.

Det får nu KIF Kolding Københavns sportschef, den mangeårige landsholdsspiller Lasse Boesen, til at tage en snak med Igropulo, der igen lørdag brokkede sig flere gange i klubbens nederlag til Aalborg Håndbold.

- Jeg skal lige snakke med Tino (Konstantin Igropulo, red.), for han skal til at stoppe med det der i hvert fald, siger Lasse Boesen til TV2 Sport.

Flere gange i kampen følte Igropulo sig bortdømt, og han skulle blandt andet have sagt følgende til dommerne i forbindelse med et straffekast begået af russeren:

- Hvorfor gør I det mod mig?, spurgte Igropulo dommerne ifølge TV 2 Sport.

Minuttet efter blev han udvist for at give en mavepuster, og på udvisningsbænken brokkede han sig ifølge tv-stationen voldsomt.

En del af forklaringen på frustrationerne er måske KIF Kolding Københavns dårlige sæsonstart. Klubben ligger noget uvant helt nede på niendepladsen efter sæsonens første 12 kampe.

Igropulo har tidligere spillet for blandt andet Barcelona og Füchse Berlin.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT erfarer: Brøndby betaler 11...
bt.dk
Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Ny fupside kan snyde dig for...
bt.dk
FCM-guldvindere: 'Stakkels' Brøndby...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx