Af - 26/07-15 14:30

Thomas Frank før OB-kamp: - Vi tørster efter en sejr!Thomas Frank før OB-kamp: - Vi tørster efter en sejr!

Brøndby skal dominere og jagte tre point hjemme mod OB, fastslår holdets cheftræner, Thomas Frank.

storybild

Thomas Frank og Brøndby jagter første sejr i Superligaen mod OB søndag eftermiddag på Brøndby Stadion. (Billede: Polfoto)

Tre point på kontoen.

Det scenarie drømmer Brøndbys cheftræner om forud for søndagens Superliga-opgør mod et formstærkt OB-mandskab på Brøndby Stadion.

Thomas Frank efter uafgjort: - Ikke det ønskede comeback
Thomas Frank efter uafgjort: - Ikke det ønskede comeback

Vi skal gribe initiativet fra første minut, og vi skal vise viljen til at dominere. Mod AGF haltede det i alle de offensive faser. Får vi bragt vores egne kvaliteter i spil, og kan vi ramme dem, så tror vi på, at vi vil skabe den nødvendige bounce back-effekt og få den sejr, vi tørster efter, siger Thomas Frank til brondby.com.

De blågules træner håber, at holdet kan rejse sig efter en dårlig præstation mod ærkerivalerne fra AGF, hvor Brøndby tabte 2-1, og han ved, hvad der skal til.

Brøndby blæser til angreb efter nederlag til rivalerne
Brøndby blæser til angreb efter nederlag til rivalerne

- Den gode, defensive struktur skal være på plads, og vi skal være aggressive. Vi skal tænke endnu mere fremad i presset. Det er vigtigt, at vi har modet til det, fastslår Thomas Frank, der glæder sig til at komme i gang på hjemmebane.

- OB har fået en flot start med en god kamp mod Hobro, hvor de var dynamiske, bevægelige og chanceskabende, og de fik vist, hvor mange dygtige spillere der er på holdet, siger Thomas Frank med henvisning til blandet andet Rasmus Falk.

Thomas Frank: Vi rammer slet ikke vores niveau
Thomas Frank: Vi rammer slet ikke vores niveau

OB's nytilkomne målmand, Michael Falkesgaard, vender søndag tilbage til sin tidligere hjemmebane.

- Jeg har spillet der [Brøndby, red.] fra jeg var 13 til jeg var 24 år, og det gør det selvfølgelig til noget specielt. Men det er kampen og pointene, der er fokus på, så snart vi træder ind på banen, siger Michael Falkesgaard til ob.dk.

Den 24-årige keeper vurderer, at Brøndbys premierenederlag til AGF vil betyde, at hjemmeholdet er endnu mere motivieret for at vinde mod OB.

Brøndby sparer Daniel Agger
Brøndby sparer Daniel Agger

- Jeg kender Thomas Frank, og jeg ved, at han er 110 procent opsat på, at der bliver leveret en ekstra god præstation i den første kamp efter et nederlag, så det pres skal vi kunne modstå, pointerer Falkesgaard, der samtidig er opmærksom på Brøndbys kvaliteter.

- De er gode til at spille bolden sikkert rundt, og de lever meget på en god boldomgang. De har også været gode på standardsituationer, og det har givet pote for dem i nogle kampe, vurderer målmanden.

Der er kickoff på Brøndby Stadion søndag kl. 16.00.

Brøndby-træner blæser til angreb mod 'Juve'...
Brøndby-træner blæser til angreb mod 'Juve'...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Britiske ransagning indledt hos...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx