30/09-17 08:05

Randers-formand: Trænerfyring er ikke et temaRanders-formand: Trænerfyring er ikke et tema

Bestyrelsen i Randers FC har tiltro til cheftræner Olafur Kristjansson, og en fyring er ikke et tema.

storybild

Randers. For mindre end en måned siden holdt bestyrelsen i Randers FC krisemøde, hvor den sportslige sektor var eneste punkt på dagsordenen.

Dengang blev både cheftræner Olafur Kristjansson og direktør Michael Gravgaard fredet, men siden er det kun blevet til en enkelt sejr over AGF.

Derfor sad det skuffende 0-1-nederlag hjemme til AC Horsens fredag aften tungt i kroppen hos Randers FC's bestyrelsesformand, Per Hastrup, men det ændrer ikke på noget.

- Vi tager ikke kun én kamp ad gangen. Vi tænder det lange lys, og jeg ved godt, at det er lidt en floskel, men det er ikke den sportslige sektor, der er altafgørende efter sådan en kamp. Det er det bare ikke.

- Vi har tiltro til Olafur Kristjansson, og vi har tiltro til den øvrige sportslige sektor. Det er jo ikke kun der, det halter, men det er klart, der er jo ikke nogen, der er fredet. Vi evaluerer hele tiden, siger Per Hastrup til TV2 Østjylland.

Olafur Kristjanssons stilling som træner for Superligaens bundhold er ikke et tema i bestyrelsen.

- Det er ikke et issue. Det kan måske lyde lidt hult, og der er jo også mange, der har skrevet og sagt, at vi snart må handle.

- Vi kunne også godt gå ud og vise handlekraft, men så længe spillerne har tillid til Ólafur Kristjánsson, så har vi også. Og jeg synes, han gør det rigtige, siger Per Hastrup til TV2 Østjylland.

På grund af landskampspause er Randers' næste opgave udekampen mod FC Nordsjælland 14. oktober.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Denne vrede besked til handicappet...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Ny dildo har genial funktion:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx