Af - 08/12-13 09:32

Nu gælder det Japan: Den bliver værreNu gælder det Japan: Den bliver værre

Okay, det startede med en sejr på 23 mål ved VM. Men søndag aften er Japan modstanderen, og det er ikke Kina. Se, hvad landstræneren og spillerne siger om den sag.

storybild

Louise Burgaard og resten af Pytlicks piger ser ud til at forvente hårdere modstand mod Japan søndag aften, end Kina gav lørdag. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

Humøret var højt lørdag aften i den danske landsholdslejr i Nis i Serbien, da holdet lige havde slået Kina 44-21. Men dagen derpå byder på en ny fjernøstlig opgave, og det er mod Japan, der til Serbien med blot to mål.

Landstræner Jan Pytlick:

- I første halvleg, hvor de lå i almindeligt 3-2-1-forsvar, syntes jeg stadig, at der var nogle ting, som vi skulle arbejde med. Når man kigger på et japansk hold, der dækker på et helt andet niveau og har en helt anden skarphed.

Danmark ydmygede Kina i kæmpesejr!
Danmark ydmygede Kina i kæmpesejr!

- Japan er et rigtig godt mandskab, og de er dygtige til at ligge og stresse. Vi får virkelig vores sag for. Jeg synes, de har et godt hold.

- Men de kampe, som jeg har set på video, går de lidt død til sidst. Så vi kan godt forvente en kamp i morgen, hvor vi måske får problemer langt hen i kampen og så skal dræbe dem til sidst.

Playmaker Kristina ’Mulle’ Kristiansen:

- Jeg har ikke set så meget på Japan. Men hvad jeg har hørt, så dækker de også op fremme, så der skal vi også have de hurtige fødder på.

Pytlick starter med to debutanter
Pytlick starter med to debutanter

Venstre fløj Maria Fisker:

- De er lidt skarpere, end det vi mødte mod Kina, men ellers er det noget af det samme.

Playmaker Jane Schumacher:

- Jeg har hørt, at de dækker næsten lige så offensivt, som Kina gjorde til sidst. Men det kan jeg personligt godt lide. Så det glæder jeg mig lidt til. Men jeg har hørt, at de er skarpe og bedre end Kina. Så det bliver noget af en opgave.

- Vi skal virkelig være klar. Det skal man selvfølgelig være i alle kampene. Men jeg tror på, at vi godt kan løfte opgaven og tage en sejr.

Målvogter Rikke Poulsen:

- Kina var en supergod kamp at få i forhold til Japan. At vi har fået lidt af det her tjubang-håndbold. Så det er superfint.

Nu spiller Pytlicks piger - lær dem at kende her
Nu spiller Pytlicks piger - lær dem at kende her

- Jeg synes, at vi kan tage det med, at hvis vi ikke står rigtigt i forsvaret, kan de skyde rundt om os. Men står vi rigtigt, har de ikke ret meget at komme efter. Plus at vi kan komme af sted i kontrafasen. Lige så snart vi formår at lukke det ned, har vi en virkelig skarp kontrafase. Det tror jeg bliver giftigt mod alle hold hernede.

LÆS OGSÅ: Knaldkinesere skal mødes med tålmodighed

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
Magnussen klarer den videre: Har...
bt.dk
Frankrig hylder helten fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx