Af Ritzau - 02/04-17 20:53; Opdateret: 02/04-17 21:17

Mølby ville hellere have haft en kedelig nullertMølby ville hellere have haft en kedelig nullert

Viborg tabte 2-4 til AGF i Superligaen, hvilket isolerer holdet i bunden af pulje 2 i nedrykningsspillet.

storybild

Viborg-træner Johnny Mølby var ligeglad med det underholdende spil i søndagens 2-4-nederlag til AGF. Han havde foretrukket en kedelig nullert. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Viborg og AGF mødtes søndag eftermiddag i Superligaen i en direkte duel om at hale ind på AaB og Silkeborg i pulje 2 i nedrykningsspillet.

Begge mandskaber slap tøjlerne, hvilket resulterede i en yderst underholdende 4-2-sejr til AGF.

- Det er da spændende med de her vigtige kampe, og det var godt for tilskuerne og dansk fodbold, at der var så mange mål.

- Men det blev vanskeligere for os med et 2-4-nederlag, end hvis vi havde fået et kedeligt 0-0-resultat, siger Viborg-træner Johnny Mølby.

Viborg var foran 2-0 i første halvleg og dominerede spillet. Alligevel smed Viborg sejren og lukkede AGF tilbage i kampen, hvilket irriterer Johnny Mølby.

- Vi spillede en skidt anden halvleg, hvor vi var alt for passive. Vi fik slet ikke udfordret deres forsvar og skabt chancer, siger Johnny Mølby.

Viborg er nu alene på sidstepladsen i pulje 2. Holdet har tre point op til AGF og seks point op til Silkeborg på den andenplads, der definitivt sikrer en sæson mere i Superligaen.

Viborg-anfører Jonas Kamper var også skuffet over nederlaget, men trøster sig med, at holdet viste fine takter og stadig har mange indbyrdes opgør i puljen til at nå op på andenpladsen.

- Vi så tegn på, at vi har noget at skyde med. Vi skal bare have banket ind i hovederne på os selv, at det ikke bare er i 45 minutter, vi skal spille godt og dominere.

- Hvis vi spiller fuld gas i 90 minutter, er vi på højde med de andre hold i puljen, mener Jonas Kamper.

Viborg skal næste weekend møde AaB på udebane.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Regnskab afslører: Dansk firma solgt...
bt.dk
Milliardæren Yvonne Seier...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Wow: Kan du kende Kim Kardashian som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx