Af Ritzau - 28/09-16 00:05

Schmeichel efter nervøs sejr: Holdt hårdt til sidstSchmeichel efter nervøs sejr: Holdt hårdt til sidst

Leicester har fortsat rent bur i Champions League, men det holdt hårdt i slutfasen mod Porto.

storybild

Kasper Schmeichel har grund til at være tilfreds med starten på Champions League. (Billede: Scanpix/Ian Kington)

Det er fortsat Leicester, der sætter fart i FC Københavns Champions League-gruppe, hvor det engelske mesterhold med tirsdagens 1-0-sejr over Porto er uden pointtab.

Men sejren over det teknisk stærke gæstehold krævede hårdt slid af englænderne, der både havde mindst boldbesiddelse og færrest afslutninger.

De sidste ti minutter var lange at komme igennem for klubbens tilhængere, men forsvaret foran Kasper Schmeichel lignede sig selv fra guldsæsonen sidste år.

- Det var en fantastisk kamp i en fantastisk atmosfære. Vi har fået en kanonstart på hjemmebane. Det holdt hårdt til sidst, men vi viste mange af de styrker, der førte os til mesterskabet sidste år, siger den danske målmand til 3+.

Manager Claudio Ranieri kunne også genkende nogle af sidste års kvaliteter i sit hold, som holdt skansen under Portos afsluttende pres.

- Det gjorde ondt i de sidste ti minutter, men det var en vigtig sejr. Vi spillede med stor koncentration og stod godt imod, så jeg er meget glad.

- I aften optrådte vi med stor gejst. Det var ikke altid, den sidste aflevering lå, som den skulle, men Riyad (Mahrez, red.) lavede en fantastisk aflevering til (Islam, red.) Slimani, siger Ranieri, ifølge uefa.com.

Leicester fører gruppe G med seks point. FC København følger efter med fire, og netop de to hold skal møde hinanden i de næste to spillerunder.

Første kamp spilles i England 18. oktober, mens Kasper Schmeichel skal have sine holdkammerater med til Telia Parken 2. november.

- Det er selvfølgelig specielt at skulle hjem til Danmark at spille, især i denne turnering. Det er kampe, jeg glæder mig til. Jeg kender jo næsten alle deres spillere, så det er også noget, der er blevet snakket om på landsholdet, siger Kasper Schmeichel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Mand død efter redningsaktion i Nordsøen
bt.dk
Kronprins Frederik talte om sin fars...
bt.dk
Ost trækkes tilbage flere steder i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx