Af Ritzau - 16/01-17 14:12

Bayern München og Arjen Robben forlænger ægteskabetBayern München og Arjen Robben forlænger ægteskabet

Arjen Robbens aftale med Bayern München strækker sig nu frem til sommeren 2018.

storybild

Arjen Robben skrev sig ind i Bayern Münchens historiebog med det afgørende mål i Champions League-finalen i 2013 mod Dortmund. (Billede: Scanpix/Andrew Yates)

Den hollandske kantspiller Arjen Robben maner spekulationerne om sin fremtid i jorden med en kontraktforlængelse i Bayern München.

Robbens aftale er blevet forlænget med et år, så de to parter nu har papir på hinanden frem til sommeren 2018. Det meddeler Bayern München på klubbens hjemmeside.

Siden årsskiftet har Robben haft mulighed for at forhandle om en kontrakt for næste sæson med andre klubber uden at skulle bede Bayern om tilladelse.

Fuldfører den 32-årige hollænder kontrakten, vil han til den tid have spillet for den tyske mastodont i ni sæsoner siden skiftet fra Real Madrid.

- Jeg er lykkelig over at skulle spille endnu et år for Bayern München. Klubben er blandt de bedste i verden, og München er blevet min families andet hjem, siger Robben.

Han har scoret 82 gange i 152 bundesligakampe for Bayern München. Dertil kommer henholdsvis 14 pokalmål og 21 i Champions League.

Blandt hans mål finder man 2-1-scoringen mod Borussia Dortmund, der i 2013 afgjorde Champions League-finalen til Bayern Münchens fordel.

Han har derudover vundet VM for klubhold, Super Cuppen i Uefa, fire pokaltitler og fem tyske mesterskaber med Bayern.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mor jubler: Jeg skal giftes
bt.dk
Sanne Salomonsen efter sit første...
bt.dk
Hustruen blev fundet dræbt - her...
bt.dk
Europas storklubber hiver og flår i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx