06/07-17 16:46

Wozniacki har fokus på serv inden møde med bulgarerWozniacki har fokus på serv inden møde med bulgarer

London. Caroline Wozniacki lader til at være helt klar inden anden runde-kampen mod Tsvetana Pironkova i Wimbledon torsdag aften.

storybild

Klokken 15.30 dansk tid indledte hun den sidste træning inden mødet med den græsglade bulgarer.

Her havde Wozniacki først fokus på serven og trænede dernæst returneringer, som er så vigtige redskaber på græs, hvor det hurtige underlag ofte skaber lidt kortere dueller.

Efter 35 minutter var seancen slut på træningsbanen, der lå på en stille fløj på Aorangi-anlægget.

Herefter forlod Wozniacki anlægget med en koncentreret og fokuseret mine. Hun viste dog overskud ved at skrive et par autografer til en horde af fans, der havde taget plads ved udgangen.

Så er det blot at vente på, at hun bliver kaldt i aktion som fjerde kamp på bane 2. Meteorologerne varsler dog chance for regn og torden, hvilket kan komme til at udsætte kampen. I værste fald til fredag.

På papiret ligner Pironkova en overkommelig opgave for Wozniacki. Bulgareren rangerer blot som nummer 131 i verden, og deres fire indbyrdes møder hidtil er alle endt med sejr til den femteseedede dansker.

Alligevel kan det blive en svær opgave for Wozniacki. Pironkova har nemlig turneringen i Wimbledon som sin favorit. Hun nåede semifinalen i 2010 og kvartfinalen året efter. Begge år slog hun Venus Williams ud.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
Stunt-ekspert om Jakob Oftebros...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx