Af - 09/02-14 18:43; Opdateret: 09/02-14 20:05

Varmede Arsenal-stjerne op til kamp med hende her?Varmede Arsenal-stjerne op til kamp med hende her?

Den 26-årige brystbombe Celia Kay var på Arsenal-angriber Olivier Girouds hotelværelse natten før kamp mod Crystal Palace, skriver irsk avis, der bringer citater fra hende. Det er et brud på Arsenals regler.

storybild

Celia Kay er ikke bleg for at vise sig frem på Instagram. Nu har hun måske givet Olivier Giroud problemer i Arsenal. (Billede: Instagram)

En kaotisk historie om Arsenals franske stjerneangriber Olivier Giroud udfolder sig i øjeblikket. Den irske udgave af The Sun bringer således søndag en forside, hvor avisen mener at have afsløret, at The Gunners-topscoreren har brudt manager Arsene Wengers regler for natlige udskejelser før en kamp.

Wenger langer ud efter sine naive spillere
Wenger langer ud efter sine naive spillere

Lørdag tabte Arsenal jammerligt med 1-5 ude mod Livperpool, hvor Giroud ikke spillede en god kamp. Det indrømmede han endda selv på sin Twitter-profil efter kampen.

SCROLL NED OG LÆS VIDERE


Derfor virkede forsiden ovenfor uheldig for Olivier Giroud.

'Oven på 5-1-prygl... Gunners-es i klokken 3-affære på holdhotel'

Sådan lyder forsideordene, hvor et billede af den poserende model Celia Kay flankerer teksten.

'Gift Giroud brød Wengers regler', står der endvidere.

'Arsenal-es Olivier Giroud boltrede sig med en model på holdhotel klokken 3 om natten – timer før en kamp. Den gifte franskmand, 27, sneg 34D-baben Celia Kay ind på sit værelse på trods af ordre fra chef Arsene Wenger om tidlige nætter', står der.

Liverpool smadrede Arsenal i top-kamp
Liverpool smadrede Arsenal i top-kamp

Og så skulle man tro, at skandalen rullede. Men kvikke Twitter- og Instagram-brugere var hurtig til at tjekke Celia Kays profiler på de to sociale medier, og så blev vreden for alvor vendt mod The Sun.

Kay, der er født i Storbritannien, men voksede op i USA, lagde nemlig tre opdateringer op på sin Instagram-profil (de blev også udsendt på hendes Twitter-profil), og der skrev hun blandt andet, at hun var i Los Angeles og Las Vegas, mens hun også lagde en video op, hvor hun står i bikini, sol og et landskab, der ikke ligefrem lugter af Liverpool og grå februarhimmel.

'Godnat LA #jetlag sparker ind', skrev hun torsdag til dettede billede:

Fredag lagde hun denne video op:

Og lørdag lagde hun følgende billede op med teksten 'Godmorgen Vegas. Slapper af med kaffe udenfor på denne skønne dag':

Det fik folk til at reagere. For hvordan kunne Celia Kay både være bikinibabe i USA og gøgle den på Olivier Girouds hotelværelse?

Et eksempel på en reaktion:


Men havde en fyr som Paul Morrissey rent faktisk læst hele historien? Nja... man foranlediges til ikke at tro det.

Mx.dk har læst hele historien, og her kommer misforståelsen: Historien handler om, at Giroud skejede ud på Arsenals hotel i Canary Wharf og Østlondon, natten før klubben skulle møde Crystal Palace i den første weekend af februar.

Derfor bliver Arsenal IKKE mestre
Derfor bliver Arsenal IKKE mestre

Altså går historien slet ikke på, at det var Liverpool-kampen, Giroud forberedte sig til med Celia Kay. Det var weekenden før.

Og så er det pludselig ligegyldigt, om Celia Kay var i USA i denne weekend... og hov, mandag lagde hun et billede op af sine fødder på sin Instagram-profil, hvor hun skrev følgende:

'Er lige kommet hjem, 40 dage på ferie #hvad #du #ved #om #mig (smiley) #London - #LA'

Så skal man tro DEN melding var hun altså to dage efter Crystal Palace-kampen kommet hjem fra... London.

Til The Sun fortæller hun – ifølge avisen – om sin nat med Giroud.

- På et tidspunkt slukkede han lyset, og jeg kunne forstå, at han var virkelig tændt over mig, siger hun.

Bendtner får ny svensk holdkammerat
Bendtner får ny svensk holdkammerat

- Han er en vidunderlig kysser og har en fantastisk krop. Han er også meget charmerende – så det var svært for mig at tage af sted.

- Han sagde, at han kom til at savne mig og blev ved med at mumle komplimenter mens han kyssede mig. Han sagde, han kunne lide mine læber og min krop, og at jeg ikke var som andre piger siger hun.

Hun fortæller, at hun kom til hotellet klokken ét om natten, og at Giroud havde bedt hende om at undgå holdets trænerstab, og at hun skulle lade, som om hun besøgte en ven, men ikke sige hans navn, hvis hun blev stoppet.

Efter at have faret vild på hotellets gange fandt hun endelig vej til Girouds værelse, men de dyrkede aldrig sex, siger hun til avisen. De var bare kærlige over for hinanden.

Hun forlod hotellet klokken tre. 13 timer senere startede Giroud inde for Arsenal, da de mødte Crystal Palace hjemme på Emirates Stadium. En kamp, det daværende Premier League tophold vandt 2-0. Men Giroud var anonym.

Arsenal spiller sin næste kamp onsdag mod Manchester United på hjemmebane i ligaen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mentalerklæring: Så høj er Peter...
bt.dk
Politiet efterlyser mand fra...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Maskerede gerningsmænd læssede...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx