Af - 14/07-16 17:51; Opdateret: 14/07-16 21:21

Michael Rasmussen joker med Froome efter fadæsen på kongeetapeMichael Rasmussen joker med Froome efter fadæsen på kongeetape

Den danske, tidligere Tour de France-favorit Michael Rasmussen joker med Froome og den vanvittige afslutning på torsdagens kongeetape. Flere følger trop.

storybild

Michael Rasmussen joker med dagens vanvittige etapeafslutning, hvor Chris Froome væltede, smed sin cykel og begyndte at løbe. (Billede: Scanpix)

Chris Froome blev den helt store taber af kongeetapen på Mont Ventoux torsdag.

Først tabte han den gule førertrøje og dyrebare sekunder i forhold til konkurrenterne om den samlede sejr.

Froome beholder førertrøjen efter skandaløs afslutning
Froome beholder førertrøjen efter skandaløs afslutning

Og nu må han, efter han desillusioneret kom i mål, også lægge ryg og navn til vittigheder om den vanvittige afslutning, der udspillede sig inden for de sidste to kilometer på etapen.

På Twitter morer flere sig over episoden, hvor Froome smed sin cykel og begyndte at løbe op ad bjerget. Én af dem er den danske og tidligere professionelle cykelrytter Michael Rasmussen:


Rasmussens tweet skal nok ikke læses som et hån mod briten, men snarere som en venlig kommentar til den absurde episode, som TV2's Tour de France-kommentatorer, Dennis Ritter, Rolf Sørensen og Jørgen Leth kaldte den mest vanvittige episode i Tourens historie.

Også andre ser det morsomme i Froomes beslutning om at begynde at løbe:
Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx