Af Christian Winther Johansen - 11/11-17 19:45

Her er Danmarks startopstilling mod Irland: Hareide med overraskelse fra startHer er Danmarks startopstilling mod Irland: Hareide med overraskelse fra start

Danmark tager om kort tid hul på den første af to vigtige VM-playoffkampe mod Irland.

storybild

Andreas Cornelius (tv) er blevet foretrukket i den danske startopstilling. (Billede: Anders Kjærbye)

Mens flere positioner bagved i den danske startopstilling har set ganske sikre ud, har der været mere usikkerhed omkring hvilken fronttrio, landstræner Åge Hareide har valgt at stille op med.

Her er landstrænerens valg faldet på Pione Sisto, der måske ikke er så overraskende, mens Nicolai Jørgensen er fundet klar. Andreas Cornelius er foretrukket på højre kant.

Netop konstellation med Cornelius, Jørgensen og Sisto var den trio, der startede inde, da Danmark den 1. september slog Polen med 4-0.

Til det første opgør i Parken har Åge Hareide måttet se bort fra en skadet Henrik Dalsgaard, og her bliver det ikke overraskende FCKs Peter Ankersen, der er ny mand på højre back. Og Henrik Dalsgaard er faktisk den eneste spiller, der er forskellig fra netop 4-0-sejren over polakkerne.

Danmarks startopstilling er som følger i en 4-3-3-opstilling:

Kasper Schmeichel - Peter Ankersen, Simon Kjær, Andreas Bjelland, Jens Stryger Larsen - William Kvist, Thomas Delaney, Christian Eriksen - Andreas Cornelius, Nicolai Jørgensen, Pione Sisto

Du kan følge kampen live her på bt.dk fra 20.30.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx