Af - 30/11-16 16:03

Tidligere Newcastle-spiller: - Ville dræbe pædofil trænerTidligere Newcastle-spiller: - Ville dræbe pædofil træner

Den tidligere Newcastle-spiller Derek Bell står frem og fortæller, at han havde lyst til at dræbe en træner, der misbrugte ham i 1970'erne.

storybild

Billede: Arkivfoto

Siden den tidligere Crewe Alexandra-spiller Andy Woodward tidligere på måneden talte ud om, hvordan den pædofilidømte træner Barry Benell udsatte ham for sexmisbrug i ungdomsårene, er flere andre tidligere spillere stået frem med lignende beretninger.

Blandt dem er den tidligere Newcastle-spiller Derek Bell, der nu fortæller, at han blev seksuelt misbrugt af sin træner George Ormond, mens han var mellem 12 og 16 år og spillede for klubben Montagu & North Fenham boys FC.

Chelsea rodes også ind i sag om sexovergreb
Chelsea rodes også ind i sag om sexovergreb

Ormond blev dømt for pædofili og sendt i fængsel i seks år i 2002, men Bell, der i dag er 52 år, beretter om, hvordan han opsøgte sin tidligere træner i slutningen af 1990'erne for at myrde ham.

- Jeg ville slå fyren ihjel. Jeg tænkte: 'nej, jeg kan ikke leve længere - jeg føler, at han er der, hvor end jeg går', siger Bell til BBC og fortsætter:

- Jeg tog hen til hans hus med en 30 centimeter lang kniv gemt i min lomme, og så sparkede jeg hans dør op. Heldigvis for ham var han ikke hjemme den aften.

Pædofilidømt ekstræner er tiltalt for otte sexovergreb
Pædofilidømt ekstræner er tiltalt for otte sexovergreb

Den tidligere Newcastle-spiller fortæller desuden, at det seksuelle misbrug siden fik ham til at prøve at tage sit eget liv i tre tilfælde. Han håber nu, at hans historie kan være med til at sætte fokus på problemet.

- Jeg er stået frem for at skabe opmærksomhed og hjælpe ofre, der træder frem. Jeg har været gennem retssystemet og lidt af hvert, så jeg kan give folk hjælp og støtte. Vær modig og ikke flov, siger han.

Pædofilidømt fodboldtræner kørt bevidstløs på hospitalet
Pædofilidømt fodboldtræner kørt bevidstløs på hospitalet

Flere engelske klubber trækkes ind i pædofilisag
Flere engelske klubber trækkes ind i pædofilisag

KLIK HER FOR AT FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansktoppens nye overraskende...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx