Af Ritzau - 23/11-16 00:01

Tottenham-profil om CL-exit: Vi fejlede som skoledrengeTottenham-profil om CL-exit: Vi fejlede som skoledrenge

Tottenham er færdige i Champions League, og det kan klubben takke sig selv for, mener Harry Kane.

storybild

Harry Kane udlignede for Tottenham mod Monaco, men det var ikke nok til sejr og videre avancement i turneringen. (Billede: Reuters/Matthew Childs)

Tottenham skulle vinde ude over Monaco for selv at kunne sikre videre avancement i Champions League i sidste gruppekamp.

Sådan gik det dog ikke for Christian Eriksen og co., da Monaco vandt opgøret 2-1 og dermed sendte Tottenham ud i kulden og væk fra forårets ottendedelsfinaler.

Det var dog ikke bare nederlaget, men måden det skete på, der generede klubbens angriber Harry Kane, der udlignede til 1-1 på et straffespark.

- Det er naturligvis skuffende. Jeg synes ikke, vi var gode nok i dag. Vi kom tilbage i kampen med 1-1, og det er skoledrengefejl at indkassere et mål lige efter.

- Det gjorde det af med os. Vi er ekstremt skuffede. Vi ønskede at nå langt i turneringen, siger Harry Kane ifølge uefa.com

Hugo Lloris reddede et straffesparkforsøg fra Radamel Falcao efter ti minutter, og da Tottenham udlignede til 1-1 i det 52. minut, var det blot for at konstatere, at Monaco bragte sig foran i første angreb, så snart bolden var givet op.

Tottenhams manager, Mauricio Pochettino havde valgt at spare både Jan Verthongen og Kyle Walker i forsvaret, hvor midtbanespilleren Eric Dier udgjorde det centrale forsvar med Kevin Wimmer, der ikke har spillet meget i sæsonen.

På højre back var i stedet valgt den mindre rutinerede Kieran Trippier frem for Walker, og ved begge Monacos scoringer så forsvaret skidt ud.

Pochettino mener dog, at Tottenham lærte meget af nederlaget og udsigten til at fortsætte i Europa League.

- Det er godt for klubben at komme i Europa League og forsøge at komme videre der. Vi er i en proces, og klubben befinder sig i en periode, hvor der er brug for, at man forbedrer sig.

- Vi har taget tredje skridt i udviklingen. Måske er vi skuffede nu, men i morgen er der en ny dag, og vi kigger frem. Vi er i en god position i Premier League, og vi skal være klar lørdag, siger Pochettino.

Tottenham møder lørdag Chelsea i Premier League på udebane.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Så vildt bliver det i ‘Divaer i junglen’
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx