Af Lars Sejr - 27/09-15 17:30

Søren Kjeldsen mistede dampen i TysklandSøren Kjeldsen mistede dampen i Tyskland

Søren Kjeldsen kunne ikke holde niveauet, og danskeren måtte nøjes med en niendeplads i tysk golfturnering.

storybild

Søren Kjeldsen (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Golfspilleren Søren Kjeldsen lå lørdag til at blande sig om sejren i European Tour-turneringen Porsche European Open i Tyskland efter en runde i fire slag under banens par.

Søndag kunne danskeren imidlertid ikke holde fast i de gode takter, og Kjeldsen strøg ned på en samlet niendeplads, da sidste runde var færdigspillet, efter at han havde gået den i ét slag under.

Kjeldsen kom ellers godt i gang og lavede tre birdies på de fem første huller, men på syvende hul gik det galt med en dobbelt bogey.

Efter sejr: Han er ny verdensetter i golf
Efter sejr: Han er ny verdensetter i golf

Kjeldsen kom tilbage med yderligere to birdies, før han sluttede af med bogey på 14. og 18. hul, hvilket gav Kjeldsen en samlet score på 11 slag under efter fire dages spil.

Bedre gik det for Lucas Bjerregaard, der sluttede på en delt femteplads i turneringen, efter at det unge danske talent gik søndagens runde i tre slag under efter en dag, der bød på fire birdies og en bogey.

Dermed gik Bjerregaard tre slag under alle fire dage, hvilket betyder, at han var fem slag efter turneringens samlede thailandske vinder, Thongchai Jaidee.

LÆS OGSÅ: Major-vinder bryder sammen i tårer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx