Af - 05/08-14 11:58

Er Superligaen syg? Eksperterne uenigeEr Superligaen syg? Eksperterne uenige

Er det er svaghedstegn, at halvprofessionelle Hobro kan være med helt i toppen af Superligaen? Eksperterne giver tre bud på et svar.

storybild

(Billede: Polfoto)

Hvis et halvprofessionelt oprykkerhold, der ellers var dømt til nedrykning kan holde trit i toppen af Superligaen - er det så fordi de bedste danske fodboldhold er dårlige??

Hovsa Hobro: - Vi ligger nummer et
Hovsa Hobro: - Vi ligger nummer et

Vi har spurgt tre, der følger ligaen tæt.

Jan Kalborg, DR:
- Det er absolut et svaghedstegn. Selvom mange profiler vender tilbage til ligaen, så savner vi et lokomotiv. Vi har økonomiske fyrtårne i form af FC København og Brøndby, men det har ikke udmøntet sig i stilsikre præstationer på banen. Men det kan skyldes, at nogle hold har fokus rettet ud i Europa, og det er jo typisk for denne måned. Det bliver lidt mere udjævnet af sig selv, og efter syv-otte runder vil jeg tro, at de store hold trækker en lille smule fra.

Erik Rasmussen, Canal 9:
- Nej, det er et tegn på, at Hobro har gjort det rigtigt, rigtigt godt. Fremragende! Men hvad er det, vi er bekymret for? At den danske kvalitet ikke er høj nok til, at man kan klare sig i Europa? Men der er jo tre hold, der har relativt gode muligheder for at gå videre. Sidste år var de danske hold heller ikke dårlige i Europa, selv om det var en grotesk sæson i Superligaen. Nej, at Hobro ligger nummer et er ikke et pejlemærke. Det er Europa, og der er Danmark overhovedet ikke faldet igennem.

Brøndby-profil: - Det er fuldstændigt forfærdeligt
Brøndby-profil: - Det er fuldstændigt forfærdeligt

Jesper Thygesen, Viasat:
- Det er et sygdomstegn, men jeg forventer, at der findes medicin, for generelt er dansk fodbod på det rigtige spor. De danskere vi sender til udlandet gør det ganske udmærket. Der er et eller andet galt i ligaen, det har Hobro vist os, men det kan løses. Det er et øjebliksbillede, men det er da meget sjovt, at der kan komme en traktor som Hobro ind i dansk fodbold, for vi kan alle lære af det: Man kan komme langt med snilde og hårdt arbejde.

LÆS OGSÅ: Sensation: Hobro banker også Brøndby

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
Afrikaneres vilde VM-drøm: Vil bruge...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Jonas gik konkurs: Nu skal kinesisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx