Af Farzam Abolhosseini,Søren Hanghøj Kristensen - 13/01-18 17:19

Dansk fodboldstjerne slået ned: Indlagt med kraniebrudDansk fodboldstjerne slået ned: Indlagt med kraniebrud

Han forsøgte at hjælpe en kvinde.

Leon Andreasen blev matchvinder med armen

Den tidligere danske landsholdsspiller Leon Andreasen er natten til søndag blevet slået ned og så kraftigt medtaget, at han måtte indlægges på hospitalet med kraniebrud.

Det skriver det tyske medie bild.de.

Ifølge deres oplysninger skete overfaldet klokken 02.00, da Leon Andreasen i byen Hannover, hvor han senest har spillet professionel fodbold, prøvede at standse en gruppe mænd i at slå på en kvinde.

En af overfaldsmændene ramte tilsyneladende den 34-årige tidligere landsholdsspiller i baghovedet, og slaget fik slået danskeren bevidstløs. Efterfølgende undersøgelser på hospitalet viste altså, at han havde fået kraniebrud.

LÆS OGSÅ: Landsholdet ramt af 'skandale': 'Det er i top-2 over ting, der skal være styr på!'

»Ja, det er sandt. Jeg vil ikke sige mere om det,« siger Leon Andreasen til bild.de.

Politiet i Hannover undersøger nu overfaldet, som ikke er anmeldt af Leon Andreasen selv.

»Vi kan bekræfte, at vi efterforsker et overfald på hr. Andreasen,« siger en talskvinde fra politimyndigheden i Hannover.

Det er ikke første gang, at Leon Andreasen er havnet i håndgemæng efter en bytur. I 2009 indrømmede han, at han under en bytur i Aarhus slog på en anden mand en enkelt gang, efter den tidligere AGF-spiller angiveligt var blevet provokeret på diskoteket Train.

LÆS OGSÅ: Musiklegende indrømmer skæbnesvanger sandhed om sit helbred: Og den vil chokere hans fans

»Jeg beklager episoden. Jeg ringede allerede dagen efter til vedkommende for at beklage episoden. Selv om man bliver provokeret, så skal man ikke slå, og jeg står ved mit ansvar,« sagde Leon Andreasen gennem sin forsvarer, Michael Juul Eriksen, til Ekstra Bladet.

Forsvareren forventede dengang ikke en fængselsstraf, fordi der var tale om en tilståelsessag.

»Når det foregår inde på en restauration, så er der praksis for en betinget afgørelse, og det går vi efter«, sagde Michael Juul Eriksen.

Dommen lød på 30 dages betinget fængsel.

LÆS OGSÅ: Prins William om broderens bryllup: De har valgt en dårlig dag

Leon Andreasen har ikke spillet fodbold siden 2016 efter gentagne problemer med skader, men han har ikke officielt meldt ud, hvorvidt karrieren er forbi.

Han fik sin fodboldopdragelse og gennembrud i AGF fra 2001 til 2005, hvor han blev en publikumsdarling for at spille med en stor passion. Herefter skiftede han til tysk fodbold, hvor han var forbi klubberne Werder Bremen og Mainz, inden han tog en tur til Fulham. Karrieren i England varede kun en enkelt sæson, inden han returnerede til Tyskland og spillede i syv år for Hannover 96. Desværre satte mange skader som sagt en stopper for ham i at udnytte det store talent, og det blev kun til 70 kampe for Hannover 96 trods de mange år i klubben.

På landsholdet huskes Leon Andreasen bedst for sit udlignende mål i 3-3-landskampen mod Sverige i 2007, hvor Danmark endte med at blive taberdømt 0-3 i EM-kvalkampen, efter en tilskuer løb ind på banen og slog ud efter dommeren. BT har uden held forsøgt at få fat i Leon Andresen.

Her kan du læse, hvad 'fodboldtossen', der løb ind på banen, laver i dag.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
FIFA vil udvide turnering: Er blevet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx