Af - 03/02-14 08:24

Pyha, superliga: Profilerne blev ikke solgtPyha, superliga: Profilerne blev ikke solgt

Superligaen lignede et tagselv-bord i januars transfervindue - men heldigvis for de danske klubber blev mange af de mest indbydende 'retter' stående på danske hylder.

storybild

Kasper Kusk var en af de spillere, som IKKE blev solgt i januar. (Billede: Polfoto)

Smæk, klik, pyyyyha:
Lyden af januars transfervindue, som lukker i, efterfulgt af danske sportsdirektører og superligatrænere, der lettede kan konstatere, at profilerne valgte at spille sæsonen færdig i klubben.
- Jeg bed negle indtil klokken var 24 i fredags. Det her forøger helt klart vores muligheder for at lave et godt resultat i foråret, siger for eksempel sportsdirektøren i AaB, Allan Garde, som kan glæde sig over, at han stadig råder over et af vinduets hotteste salgs-emner.
- Havde han fået det fuldstændigt rigtige tilbud, så var han smuttet, erkender han.

DBU åbner sag mod Brøndby
DBU åbner sag mod Brøndby

Hos FC Midtjylland kunne de ved vinduets lukning glæde sig over, at Erik Sviatchenko og Jesper Juelsgård blev i Herning - selvom det snerpede til mod slutningen.
- Der kom nogle rigtigt flotte tilbud til sidst, men vi valgte at sige, at der skulle lidt mere til. Der kunne man da godt sige, at vi var glade, da vinduet lukkede, erkender direktør Claus Steinlein.

Brøndby: Ja, vi vil have spillere fra konkurrenterne
Brøndby: Ja, vi vil have spillere fra konkurrenterne

I Esbjerg blev to af de største profiler faktisk solgt: Men klubben havde held til at få udskudt både Kian Hansens og Peter Ankersens afrejse til henholdsvis Nantes og Red Bull Salzburg, så de begge kan hjælpe Esbjerg i løbet af det, som man i klubben kalder et 'megaspændende forår'.

- Det skulle helst vise sig, at det betyder overlevelse for os, at vi har bevaret vores trup, siger Niels Erik Søndergård, der er med i det sportslige udvalg i Esbjerg.

AaB-boss: Kan ikke sige nej til Brøndby eller FCK
AaB-boss: Kan ikke sige nej til Brøndby eller FCK

I Odense var Emil Larsen faktisk på vej væk - men så blev han knæskadet.
- Jeg tror da også, at der var en sandsynlighed for, at der var nogen, der havde taget Emil i det her vindue, hvis ikke han var blevet skadet, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen, som dog regner med, at det er et spørgsmål om tid, før Emil Larsen bliver solgt.
Om OB vil det eller ej.

LÆS OGSÅ: Trænerne har talt: Kasper Kusk er efterårets profil

LÆS OGSÅ: Esbjerg sælger profil til udlandet

LÆS OGSÅ: Jakob Poulsen er ønskespilleren i FCM

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensberømt ø lukker
bt.dk
Stjernen fortæller om rædselsaften:...
bt.dk
Skole forbød eleverne at fejre blå...
bt.dk
Se videoen: Fagboss i voldsomt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx