04/08-17 17:19

Barcelona vil tilbageholde Neymar-bonus efter PSG-skifteBarcelona vil tilbageholde Neymar-bonus efter PSG-skifte

Barcelona afviser at udbetale 26 millioner euro, som Neymar blev stillet i udsigt efter kontraktforlængelse.

storybild

Barcelona. Det kan trække op til en strid om penge mellem fodboldklubben FC Barcelona og stjernespilleren Neymar, som den spanske klub torsdag måtte sælge til franske Paris Saint-Germain for rekordbeløbet 222 millioner euro, cirka 1,65 milliarder kroner.

Neymar forlængede sidste år sin kontrakt med FC Barcelona til sommeren 2021. Han blev i den forbindelse belønnet med en bonus på 26 millioner euro, cirka 193 millioner kroner.

Denne bonus skal Neymar ikke regne med at få udbetalt, siger FC Barcelona-talsmand Josep Vives ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Spilleren (Neymar, red.) har ikke opfyldt sin kontrakt med klubben. På grund af det vil klubben ikke udbetale den bonus, siger talsmanden.

Pengene har været deponeret og skulle ifølge AFP have været udbetalt 1. september, men FC Barcelona mener sig altså fritaget for denne forpligtelse efter Neymars skifte til Paris Saint-Germain.

Neymar havde en frikøbsklausul på 222 millioner euro i FC Barcelona, og da den blev indløst, måtte klubben lade spilleren gå.

- Der er ærgrelse over beslutningen, og også måden den kom i stand på, siger Josep Vives.

- Han er en stor spiller, og vi har virkelig nydt at have ham, men verden slutter ikke efter Neymar, siger han.

25-årige Neymar nåede at spille fire år i FC Barcelona, hvor han vandt to spanske mesterskaber og tre spanske pokaltitler, og han var en enkelt gang med til at vinde Champions League.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx