Af - 19/06-16 18:55

Kevin Magnussen: - Jeg håbede på crashKevin Magnussen: - Jeg håbede på crash

Det blev heller ikke til danske Formel 1-point i denne weekend. Og Kevin Magnussen ved godt, hvad der skal til, før det sker.

storybild

(Billede: Scanpix)

Det er ikke pænt at ønske, at det går dårligt for andre. Men når man er lige på nippet til at score VM-point i en halv-langsom Formel 1-bil, så er det i orden.

- Der var et tidspunkt i løbet, hvor jeg håbede, at der vile ske et crash foran mig. Jeg vidste godt, at jeg ikke kunne køre op at hente dem, sagde Kevin Magnussen efter det europæiske Formel 1-grandprix i Baku til 3+.

Magnussen bliver nummer 14 i Aserbajdsjans grandprix
Magnussen bliver nummer 14 i Aserbajdsjans grandprix

- Jeg lå 11'er, og selvfølgelig håber man, at der sker et eller andet oppe foran. Det gjorde der ikke. Som jeg siger: Er vi rigtigt heldige og så videre... men hvis ikke, så har vi det rigtig svært, sagde han til 3+ efter sin 14-.plads i Baku.

Alt i alt var han dog godt tilfreds med weekenden.

Magnussen og Renault rammer bunden i Baku-grandprix
Magnussen og Renault rammer bunden i Baku-grandprix

Den viste om ikke andet, at hans hold står sammen og er klar til at kæmpe mod modgangen:

- Det vigtigste vi kan tage med fra denne weekend, er den måde, hvorpå teamet bevarede overblikket, og forblev positive. De er vindere, de har været verdensmestre mange gange, så det er rigtigt hårdt for dem at kvalificere sig i bagerste række, og alligevel, så har de vist en stærk reaktion, siger Kevin Magnussen til teamets hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen: - Ikke hvor vi godt ville være

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx