Af Ritzau - 20/10-16 12:46

OL-sølvdouble nyder sparede kræfter i let indledningOL-sølvdouble nyder sparede kræfter i let indledning

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl har vundet stort i de to første kampe ved Denmark Open.

storybild

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har ikke fået meget sved på panden i de to første kampe ved Denmark Open. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Man har på det nærmeste kunnet tælle hver eneste svedperle, der har nået at snige sig frem på panden af Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl i de to første kampe ved Denmark Open.

Den danske damedouble har blot brugt henholdsvis 23 og 26 minutter på at hamre to underlegne modstanderpar ud i første og anden runde.

Dermed har de sparet kræfter til de langt sværere opgaver, som venter.

- Det er ikke så tit, vi har prøvet det, så jeg glæder mig til at se, hvor friske vi er til kvartfinalen. Når Christinna også spiller to kategorier, så er det dejligt, at det bare lige er hurtigt ind og ud.

- Så at vi har fået to så forholdsvis lette runder gør da helt sikkert, at vi nok har lidt ekstra energi. Men der skal det hele også bruges, så det er godt, at tanken er fuld, siger Kamilla Rytter Juhl.

Christinna Pedersen er også med i mixeddouble med makkeren Joachim Fischer.

Fredag venter de andenseedede sydkoreanere Jung Kyung Eun og Shin Seung Chan, som vandt bronze ved OL, hvor den danske damedouble tog sølv.

Samtidig vandt danskerne for nylig Japan Open, og de to danskere er inde i en god periode.

- Det har været nogle fantastiske måneder efter OL, så selvtilliden er høj, siger Christinna Pedersen, som dog tilføjer, at succesen også koster på fysikken.

- Det har også været hårdt fysisk at have det program. Vi har spillet mange kampe og mange turneringer, og vi er kommet langt.

- Det er selvfølgelig vildt positivt, men jeg har også godt kunnet mærke, at de seneste 14 dage hjemme har været skidt for mig rent træningsmæssigt.

Indtil videre ser det dog lovende ud ved Denmark Open, hvor Danmark ikke har hentet en titel siden 2011, hvor Christinna Pedersen vandt i mixeddouble med Joachim Fischer.

Damedoublen ligner på forhånd et af de bedste bud på en triumf i år, men OL-sølvvinderne føler sig ikke pressede.

- Hvis presset mest er på os, er det jo på en måde en positiv ting. Så er det fordi, vi har gjort det godt. Men vi synes egentlig ikke selv, der er noget pres på os, siger Kamilla Rytter Juhl.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx