20/09-13 18:03

United-manager vil se flere mål fra RooneyUnited-manager vil se flere mål fra Rooney

Manchester Uniteds manager David Moyes mener, at Wayne Rooney kan blive endnu bedre, end han er i øjeblikket.

storybild

United-træner David Moyes håber på flere mål fra verdensstjernen Wayne Rooney i søndagens opgør mod lokal-rivalerne fra Manchester City (Billede: Polfoto)

Wayne Rooney scorede to mål i Manchester Uniteds 4-2-sejr hjemme over Bayer Leverkusen i tirsdags, og det bragte angriberen op på 200 mål for United i karrieren.

I sidste weekend scorede Rooney et flot mål på frispark i 2-0-sejren hjemme over Crystal Palace, så den 27-årige engelske landsholdsspiller har vist, at han er i topform.

United-manager David Moyes mener dog, at Rooney sagtens kan blive endnu bedre, og han håber på flere mål i de kommende kampe - gerne allerede i søndagens derby mod Manchester City.

- Jeg mener, at vi må tage det skridt for skridt. Hvis han kan score to mål mere i weekenden, så ville det være et godt skridt, ville det ikke?

- Han har spillet rigtigt godt, og vi vil gerne se det fortsætte. Jeg vil opfordre ham til at præstere igen. Jeg vil have ham til at blive ved med at blive bedre, siger Moyes ifølge nyhedsbureauet AFP.

Rooney blev tirsdag aften den blot fjerde spiller til at score 200 mål for United i historien, og det er noget, han er stolt over.

- Det er en stor ære for mig at have scoret 200 mål for en klub som Manchester United. Når man kigger på listen af topscorere, så er jeg kun den fjerde spiller til at nå dette antal mål, siger Rooney til sin egen hjemmeside.

- Det er noget, jeg er meget stolt over. Mit hovedmål har altid været at hjælpe holdet til sejre, og hvis jeg scorede, så var det blot en bonus. Forhåbentlig er der flere mål fra mig i vente, siger han.

Ud over Rooney har også Sir Bobby Charlton (249), Denis Law (237) og Jack Rowley (211) nået op på så mange mål for United.

/ritzau/


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
TINDER-TIRSDAG: 10 liderlige beskeder...
bt.dk
Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Lyntransfer: Eftertragtet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx