Af Niels O. Hansen - 04/11-17 09:10

Sportsstjerne indrømmer: Derfor kan jeg ikke lide at være gravidSportsstjerne indrømmer: Derfor kan jeg ikke lide at være gravid

Svømmedarlingen Jeanette Ottesen er ikke ovenud fan af at være gravid.

storybild

(Billede: Foto: Privat)

Det første barn er efterhånden tæt på, og Jeanette Ottesen glæder sig til at blive mor. Men hun er ikke vild med at være gravid.

»Den idylliske forestilling, jeg havde af graviditet, har jeg ikke oplevet. Der kommer noget idyllisk ud af det, og jeg glæder mig helt vildt til at være mor, men at være gravid er jeg ikke fan af. Det er mærkeligt og anderledes ikke at have kontrol. Jeg er vant til at være så egoistisk, selvstændig og selvdreven, og lige nu føler jeg, at der en anden, der bestemmer over min krop,« siger Jeanette Ottesen til dr.dk

Jeanette Ottesen har lavet en blog om sin graviditet. Her offentliggjorde den tidligere verdensmester i svømning for nylig et billede af sig selv med sin gravide krop.

Men for en elite-idrætsudøver, der har været vant til at være i fuld kontrol over sin krop, er det hele stadig lidt mærkeligt.

»Dette graviditets-show har været svært at vænne sig til. Når jeg kigger mig selv i spejlet, er det svært for mig at acceptere det syn. Man kan næsten ikke se min muskler længere; når jeg spænder mine arme, kan man måske ane lidt muskler, men der er kommet lage af spæk udenpå,« som hun siger.

Jeanette Ottesen kommer på grund af gravidteten og den kommende barnefødsel ikke med til EM i København i næste måned.

Hun fortæller i interviewet med dr.dk, at hendes langsigtede mål er at være med ved OL for femte gang, når det går løs i Tokyo i 2020. Men som hun også siger, så er hun i tvivl om, hvorvidt det er realiserbart.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Video af landsholdet deler vandene:...
bt.dk
Har du styr på Magnussen? Formel 1...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx