Af - 16/08-16 00:08

Lasse Norman solgte sølv for at sikre sig bronzeLasse Norman solgte sølv for at sikre sig bronze

Lasse Norman Hansen blev først sent skubbet ned på tredjepladsen i pointløbet: Men han er bare tilfreds med, at han ikke blev skubbet helt ud af podiet.

storybild

(Billede: Scanpix)

Den danske bronze-vinder i cykeldisciplinen omnium, Lasse Norman Hansen, indrømmer, at han mere eller mindre frivilligt afgav sølv-medaljerne, som han ellers var tæt på lige til det allersidste i finalen på den olympiske velodrom i aftes. For at være sikker på i det mindste at få bronze.

- Ja, Mark råber, at jeg er nødt til at føre, hvis jeg vil have en medalje, fortæller Lasse Norman Hansen efter løbet.

Dansker overnatter som nummer fire i kvindernes omnium
Dansker overnatter som nummer fire i kvindernes omnium

- Og jeg kigger op på tavlen og ser, at han har sgu egentlig ret. Han var et point foran mig på det tidspunkt, og jeg troede på, at jeg kunne slå ham i sidste spurt, men da de kom så stærkt bagfra, var jeg nødt til bare at reagere, fortæller danskeren,

- Så råbte jeg til ham, at vi var nødt til at føre begge to, så måtte han få sølvmedaljen, siger Lasse Norman Hansen med henvisning til, at han med sine føringer mod slutningen ikke samtidigt havde kræfterne til at spurte fra Mark Cavendish på målstregen.

49er rasler tilbage: Vi skal oppe os for at få medalje
49er rasler tilbage: Vi skal oppe os for at få medalje

Selv om han er forsvarende guldvinder fra OL i London, så er Lasse Norman Hansen rigeligt tilfreds med, at han i Rio 2016 'kun' får bronzemedalje i omnium.

LÆS OGSÅ: Lasse Norman gør det: Vinder ny bronzemedalje

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx