Af - 08/01-17 18:26

Ikon hylder Wozniacki: Hun forstår at have det sjovtIkon hylder Wozniacki: Hun forstår at have det sjovt

En af tennissportens største legender er imponeret over Caroline Wozniackis evner - især uden for banen.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Tennislegenden John McEnroe roser Caroline Wozniacki for at gøre tennis-sporten mere synlig. Se billeder fra hendes vilde karriere her.

Den farverige tennis-legende John McEnroe er imponeret over Caroline Wozniackis evner både på, men bestemt også uden for banen.

Her er hun en af tennissportens mest populære skikkelser med millioner af følgere på de sociale medier og gigantiske sponsorater.

Se hvad Caroline Wozniacki frygter på stranden i Sydney
Se hvad Caroline Wozniacki frygter på stranden i Sydney

- Jeg ved, at hun er en sympatisk person, og de andre spillere kan lide hende. Hun forstår at have det sjovt uden for banen, siger McEnroe, som huserede og vandt ni grandslams i slut-70'erne og start-80'erne, på en Skype-linje fra New York til metroxpress.

- Jeg er ikke på de platforme (de sociale medier, red.), men jeg tror, at for denne sport, hvor personlighed er vigtigt, så giver det mening - ikke kun for spillerne, men også for dem, der kører WTA og ATP (de to tennisforbund, red.), siger den 57-årige levende tennislegende.

Wozniacki skal op mod OL-guldvinderen i Sydney
Wozniacki skal op mod OL-guldvinderen i Sydney

Han ser gerne, at flere spillere - ligesom Wozniacki - ‘giver den gas’ uden for banen for at promovere sporten i den hårde konkurrence om publikums gunst.

- De (WTA og ATP, red.) bør opfordre spillerne til at udtrykke dem selv, så folk lærer dem at kende. Det har de ikke gjort nok på det seneste. Men spillerne skal selvfølgelig først og fremmest performe på banen - finde den rette balance mellem træning og det andet, siger McEnroe.

Wozniacki følte sig som målmand i tysk modvind
Wozniacki følte sig som målmand i tysk modvind

Caroline Wozniacki spiller i nat klokken 05.00 dansk tid sin første kamp i WTA-turneringen i Sydney. Her møder hun 23-årige Monica Puig, som vandt OL-guld i sommer i Rio.

Herefter gælder det sæsonens første grandslam, Australian Open, som starter den 16. januar.

Læs mere om John McEnroes tanker om Caroline Wozniacki som spiller, og få hans vurdering af hendes grandslam-vinderchancer for den kommende sæson i mandagens metroxpress - og her på mx.dk i morgen.

Wishing everyone a happy and healthy New Year from Auckland! Excited to see what 2017 has in store 😊

En video slået op af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den


LÆS OGSÅ: Wozniacki: - Det kører fra starten af!

LÆS OGSÅ: Wozniacki har trænet hårdt: - Glad for det kan ses

LÆS OGSÅ: 2017: Sådan går det Kevin, Caroline og alle de andre

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki vil bryde dum tradition

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvem sagde det - Caro, Clinton eller Klæstrup?

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki nomineret til ny pris - giv hende din stemme

LÆS OGSÅ: Wozniacki tænker på karrierestop

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Banedanmark efter forsinkelser landet...
bt.dk
For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Nadia Shila: Jeg har ændret mig som mor
bt.dk
Vestager uddeler milliardbøder for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx