Af Ritzau - 03/12-16 21:37

Solbakken: Vi har været uvirkelige i denne sæsonSolbakken: Vi har været uvirkelige i denne sæson

FC København har med 50 point i 20 superligakampe overgået cheftræner Ståle Solbakkens forventninger.

storybild

FCK-træner Ståle Solbakken er ligeglad med de rekorder, klubben i øjeblikket slår og udbygger. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

Brøndby kunne sagtens være nummer et i Alka Superligaen, hvis det havde været en lidt mere normal sæson fra FC Københavns side.

Det mener FCK-træner Ståle Solbakken, som roser Brøndbys pointhøst på 38 efter 19 kampe.

FCK har bare gjort det bedre. Med lørdagens 1-0-sejr hjemme over Randers har FCK hentet 50 point efter 20 kampe. Og det er over forventning.

- Hvis vi havde haft en normal sæson, så havde vi måske været to-tre point efter Brøndby. Vi har altid kæmpet for at opnå to point i snit, når vi spiller i Europa.

- Så Brøndby har haft en fantastisk sæson. Men vi har bare været helt uvirkelige egentlig, siger Solbakken.

FCK er også med i Champions League, hvor det på onsdag gælder udekampen mod belgiske Club Brugge i den sidste gruppekamp.

Trods de europæiske strabadser har det ikke kostet FCK i den hjemlige liga, hvor holdet med sejren over Randers slog rekorden for flest kampe i træk uden nederlag.

FCK er ubesejret i 22 kampe i streg og har også spillet 40 hjemmekampe i træk uden nederlag. Begge dele er rekord i Superligaen.

- Det tænker jeg ikke så meget på. Rekorderne ryger jo på et tidspunkt. De varer ikke evigt. Jeg er ligeglad med rekorderne, siger nordmanden.

Det er vigtigere for Solbakken at få et godt resultat mod Club Brugge, og her var det godt at se Andreas Cornelius tilbage i startopstillingen, mens det ser dårligere ud med Federico Santander.

- Santander så ikke god ud. Cornelius så god ud og spillede en god kamp. Der skal ske mærkelige ting, hvis Santander skal blive klar til på onsdag. Det tror jeg ikke, han bliver.

- Cornelius er klar og kommer til at spille fra start. Han har ikke været væk længe, og han var stærk og god med bolden, så det var fint, siger Solbakken.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Miss Danmark overrasker:...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Søren Østergaard kom til at købe...
bt.dk
Peter Schmeichel i modvind: Udbetaler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx