07/07-17 21:54

Magnussen er overrasket over hurtig tid i ØstrigMagnussen er overrasket over hurtig tid i Østrig

Spielberg. Det kommer lidt bag på Kevin Magnussen, at han fredag kunne være med fremme i den forreste del af feltet i den anden træning før søndagens Formel 1-grandprix i Østrig.

storybild

Den danske Haas-kører var 12.-bedst i den første træning, men i den anden træning var han helt oppe som nummer syv i sin Haas-racer.

- Det er lidt overraskende, at vi er i den ende af feltet. Det kommer bag på mig, og min fornemmelse er, at billedet vil ændre sig til lørdag.

- Forhåbentlig bliver vi overraskede, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladets hjemmeside.

Lørdag køres den sidste træning og kvalifikationen, inden selve grandprixet altså køres søndag.

- Jeg tror stadig, en top-tier bliver svær.

- Måske ser det bedre ud, end det egentlig er, og jeg tror ikke, at syvendehurtigst er vores naturlige plads her. Følelsen og balancen i bilen er ret god, så forhåbentlig bliver det ikke helt skidt, siger danskeren.

Lewis Hamilton var hurtigst ved begge fredagens træninger, men briten, der er nummer to i VM-stillingen, kommer ikke til at starte forrest søndag, selv hvis han bliver nummer et i kvalifikationen.

Hans team, Mercedes, bekræfter fredag aften, at Lewis Hamilton bliver idømt en straf på fem startplaceringer, så han som minimum ryger ned som nummer seks i startrækken efter kvalifikationen.

Årsagen til straffen er, at Mercedes har været nødt til at foretage en udskiftning af gearkassen, hvilket er i strid med reglerne på nuværende tidspunkt i sæsonen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Læserne om Støjbergs...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx