Af - 24/11-16 10:38; Opdateret: 24/11-16 12:36

Parykklædt Ronaldo kysser hemmelig scoringParykklædt Ronaldo kysser hemmelig scoring

Cristiano Ronaldo har været på romantisk ferie i Paris med sin nye mystiske flamme, som ganske usædvanligt ikke er model.

Bildstrecke im Grossformat »

Cristiano Ronaldo har scoret igen. Denne gang er det uden for banen.

Scorekarlen Cristiano Ronaldo har slået til igen. Denne gang er det uden for banen, at han imponerer med en ny storslået scoring.

Real Madrid-stjernen blev i sidste uge spottet arm-i-arm i Paris med en mørkhåret skønhed, som også er blevet forkælet med kys i fuld offentlighed.

LÆS OGSÅ: Ronaldo sigter mod Ballon d'Or: Jeg har gjort alt


LÆS OGSÅ: Her er Ronaldos overraskende plan efter karrieren

Ronaldo forsøgte ellers at holde sig inkognito, da han besøgte et Disneyland-resort i den franske hovedstad iført solbriller, kasket og - ganske opsigtvækkende - en langhåret paryk.

Men forgæves. Så nu florer billederne af de to turtelduer i de internationale medier. Men hvem er den mystiske nye kvinde i Ronaldos liv?

LÆS OGSÅ: Ronaldo underskriver VILD sponsoraftale med Nike


LÆS OGSÅ: Se Ronaldo og stjernerne gå Halloween-amok

Ifølge Daily Mail skulle Ronaldos hemmelige flirt være spanske Georgina Rodriguez. De skulle angiveligt have mødt hinanden i VIP-afdelingen ved en Dolce & Gabbana-event, kort efter den feterede portugiser havde brudt med sin eks-flamme, den tidligere Miss Spain Desirée Cordero Ferrer.

Georgina Rodriguez arbejder ifølge The Sun i Madrids eksklusive Gucci-butik, hvilket er ganske usædvanligt, når man tænker på Ronaldos dokumenterede hang til fotomodeller, eksempelvis Irina Shayk, som han havde et flere år langt forhold til.

LÆS OGSÅ: Ronaldo: Jeg har brug for folk der hader mig


LÆS OGSÅ: Quiz: Hvilke landsholdsstjerner er smeltet sammen?

Model eller ej - på Rodriguez' Instagram-profil kan man se, at hun er usædvanligt godt skruet sammen. Og at hun for nyligt var på Estadio Santiago Bernabeu for at overvære Ronaldo i aktion for Real Madrid.

- De går dage er også smukke. Jeg elsker dig, skriver hun til billedet, hvor hun sidder på tribunen med to mandlige venner.

LÆS OGSÅ: QUIZ: Kender du de danske klubbers logoer?


LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvor godt kender du stjernernes kroppe?

FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS


LÆS OGSÅ: QUIZ: Kender du fodboldklubbernes logoer?

LÆS OGSÅ: Hvem sagde det - Trump, Bendtner eller Gulddreng?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx