Af Ritzau - 13/07-16 15:25

McIlroy og Spieth drømmer om British Open-titelMcIlroy og Spieth drømmer om British Open-titel

To af golfsportens store navne har fravalgt at deltage i OL i Rio, men satser begge på succes i British Open.

storybild

Jordan Spieth håber på succes i denne uges major i golf. (Billede: Scanpix/Glyn Kirk)

Rory McIlroy vandt major-turneringen British Open - også kaldet The Open - i 2014, og i år går den tidligere verdensetter efter endnu en titel.

McIlroy, som har meldt fra til OL i Rio på grund af frygten for at blive ramt af zikavirus, håber på at vinde sin femte major i karrieren.

- Jeg er glad for at være tilbage og så på en golfbane, jeg aldrig har spillet på tidligere, siger McIlroy, der er nummer fire i verden, ifølge AFP.

Sidste år blev nordireren nødt til at melde fra til golfturneringen på grund af en ankelskade, han pådrog sig ved at spille fodbold med nogle venner.

- Jeg har ikke rigtigt nogen erfaring på banen, så det var godt at få kigget grundigt på den i sidste uge. Og jeg har lige spillet 18 huller på banen, siger McIlroy.

Også Jordan Spieth, en anden af British Open-favoritterne, ser frem til at deltage i den prestigefyldte turnering, der spilles på Royal Troon-banen i år.

- Det er en meget speciel turnering. Det ved alle, siger Spieth, der også har meldt fra til OL i Rio i august.

Tidligere har Spieth vundet både US Masters og US Open, men endnu er det ikke blevet til et topresultat i British Open for den 22-årige texaner.

- Jeg længes efter at vinde dette trofæ på et tidspunkt, og at vinde en tredje major i denne uge vil være en fantastisk bedrift og et af mine livs mål, lyder det fra amerikaneren.

British Open går i gang torsdag morgen.

Turneringen har blandt andre deltagelse af de tre danskere Thorbjørn Olesen, Lasse Jensen og Søren Kjeldsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx