Af - 18/06-15 10:06

'Gå i fred på gaden i Istanbul? Glem det, Simon''Gå i fred på gaden i Istanbul? Glem det, Simon'

Fenerbache-fans glæder sig over Simon Kjær-kontrakt. »Der er store forventninger til ham,« siger dansk-tyrkisk redaktør.

storybild

(Billede: Polfoto)

Man må håbe, at Simon Kjær har nydt sin tilværelse i franske Lille de sidste par sæsonen. For den danske forsvarer skal tilsyneladende snart vænne sig til en anden hverdag, efter at han i går skrev under på en fireårig kontrakt med den tyrkiske topklub Fenerbahce.

- Hans skifte har allerede sat gang i en masse glæde hos klubbens tilhængere. De har store forventninger til ham. Og folk er meget interesserede i at opleve ham. Også uden for banen, fortæller Sadi Tekelioglu, der er redaktør på den dansk-tyrkiske avis, Haber.

Simon Kjær skifter til tyrkisk topklub
Simon Kjær skifter til tyrkisk topklub

Det er nok ikke lige noget, som Simon Kjær bliver alt for glad for at høre. For en måned siden, afviste han at vende hjem til Superligaen, fordi han sætter for stor pris på sit privatliv.

- Folk på gaden ville formentlig kigge en hel del mere, end når man er i udlandet, så jeg tror ikke, at jeg nogensinde kommer til at vende hjem. (…) Vi kan gå i fred på gaden (i Lille, red), og en gang i mellem er der så nogle, der vil have et billede, men det er en meget fornuftig og afslappet måde, at folk kommer til mig på, sagde Simon Kjær til dr.dk.

Fenerbahce bekræfter forhandlinger med Simon Kjær
Fenerbahce bekræfter forhandlinger med Simon Kjær

Det slipper han nu heller ikke for i Istanbul, slår Sadi Tekelioglu fast.

- Udenlandske spillere der kommer til storklubberne er kendte og eftertragtede. Alle vil fotograferes med dem, lige have et ord med dem, hilse på dem: Han kan ikke gå i fred og ro på gaden i Tyrkiet, siger han.

LÆS OGSÅ: Fans skal kåre årets danske fodboldspiller 2014

LÆS OGSÅ: Fem danskere er på 'Nordens drømmehold'

LÆS OGSÅ: Simon Kjær om fransk anerkendelse: Det er et skulderklap

LÆS OGSÅ: Trekantsdrama lurer i midterforsvaret for Morten Olsen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx