15/03-16 06:36; Opdateret: 15/03-16 08:04

Toptræner har spillet på egne kampe: - Jeg har dummet migToptræner har spillet på egne kampe: - Jeg har dummet mig

Den tidligere topspiller Carsten Hemmingsen får muligvis sin straf for forseelsen tirsdag.

storybild

Carsten Hemmingsen ses her i kamp for OB. Siden blev han træner for blandt andet Middelfart. Arkiv. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

Den tidligere fodboldspiller Carsten Hemmingsen har spillet på kampe, som han som træner for 2.-divisionsklubben Middelfart selv var involveret i, og det må man ifølge DBU-regler ikke.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Det var uetisk adfærd, ikke matchfixing, men jeg har dummet mig gudsjammerligt og må tage min dom, siger Carsten Hemmingsen til avisen.

Rapport: Danskerne ser matchfixing som stigende trussel
Rapport: Danskerne ser matchfixing som stigende trussel

Det var en ekspedient i en butik i Odense, der blev mistænksom og anmeldte Carsten Hemmingsen til DBU's matchfixing-hotline, efter at Hemmingsen havde placeret et væddemål.

Ifølge Fyens Stiftstidende afsiger Matchfixingnævnet i Danmarks Idrætsforbund muligvis allerede dom over Hemmingsen tirsdag. Sagen har indtil videre været behandlet i diskretion i DBU-systemet.

- Jeg kan kun sige, at jeg har dummet mig og er ked af det. Men jeg vil gerne understrege, at der ikke har været tale om matchfixing, idet jeg ikke har prøvet at manipulere med kampene, siger Carsten Hemmingsen, der i dag er sportschef i boldklubben Marienlyst.

Han kunne ikke score på Tinder - indtil han bad konen om hjælp
Han kunne ikke score på Tinder - indtil han bad konen om hjælp

- Men jeg har overtrådt reglen om, at man ikke som træner må spille på egne kampe. Det fremgår også af sagsbehandlingen hidtil, og jeg har efter anmeldelsen på alle måder medvirket til at få sagen belyst, siger han til Fyens Stiftstidende.

Ifølge Carsten Hemmingsen spillede han på vegne af sin svoger, der bor på den indonesiske ø Bali og derfor ikke selv kunne spille.

Carsten Hemmingsen er noteret for en enkelt landskamp for Danmark.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skær ned på mayonnaise for tarmenes...
bt.dk
Frankrig hylder helten fra...
bt.dk
Stak af efter ydmygelse: Serena...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx