Af Ritzau - 02/10-16 18:49

Viborgtræner savner effektivitet efter uafgjort mod FCKViborgtræner savner effektivitet efter uafgjort mod FCK

For tredje kamp i træk måtte Viborg gå målløse fra banen, da holdet hjemme spillede 0-0 mod FC København.

storybild

Johnny Mølby savner effektivitet oppe foran fra sit Viborg-mandskab. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Mikkel Berg Pedersen)

Efter to nederlag i træk var der igen point til Viborg, da holdet spillede 0-0 hjemme mod de danske mestre fra FC København i Alka Superligaen.

Hjemmeholdet var under et tungt pres i store dele af kampen, men havde også muligheden for at bryde dødvandet på omstillinger, hvilket ikke mindst var tilfældet i første halvleg, hvor både Serge Deble og Jung-Bin Park ramte træværket.

Viborg-træner Johnny Mølby var tilfreds med det ene point, som opgøret kastede af sig, og roste sit hold for indsatsen.

- Det var en taktisk fin indsats, og en heroisk arbejdsindsats, vi leverede. Vi blev trykket i store faser af kampen, men i første halvleg fik vi skabt to gode muligheder, der kunne have givet os mulighed for at komme foran, siger Johnny Mølby.

Kampen var den tredje i træk, hvor viborgenserne måtte gå fra banen uden at have scoret.

- Jeg kunne godt tænke mig, at mit hold blev lidt mere målfarligt. Vi tabte to gange 0-1 mod AaB og Lyngby, hvor det var helt vanvittigt, at vi ikke fik scoret to-tre mål.

- Vi har skabt chancer, men hvis vi skulle have slået FCK, så skulle de have været sat ind, siger Mølby.

Hjemmeholdet modstå et vedvarende FCK-pres mod slutningen af opgøret, men det kom ikke som nogen overraskelse for Mikkel Rask, der blev kåret som Viborgs bedste spiller.

- De lagde et tungt pres på os i anden halvleg, men det vidste vi et eller andet sted godt, at de ville gøre. Men det var dejligt at spille til nul. Vi bliver jo matchet mod de bedste i Danmark, siger Viborg-anføreren efter opgøret.

Med det ene point er Viborg efter 12 spillerunder nummer 10 i ligaen og har seks point op til den sjetteplads, der giver adgang til medaljeslutspillet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx